Us presento l'Antonio Tocado i Felipe

Publicat per mcanela | 22 Mai, 2007

 

L'Antonio Tocado va néixer a Còrdova, per això li diem el "Montilla" de la nostra candidatura. Igual que el President és un home molt seriòs, que sempre té la paraula justa i precisa, que treballa sense fer soroll i que té profundes conviccions socialistes.

Vaig conèixer l'Antonio no fa gaires anys, quan es va inciar una junta consultiva de l'ajuntament per portar endavant els balls que el diumenge fem a la Pista del Pla, els quals tenen molt d'éxit i hi  assisteixen parelles d'arreu de l'Alt Camp i la Conca que disfruten ballant la tarda del.

L'Antonio està casat amb la Lluïsa, té dos fills ja grans i una nena guapíssima, l'Elisabeth que el diumenge passat va fer la Primera Comunió a l'esglèsia de l'Assumpció del Pla.

L'Antonio treballa a la refineria, com diem nosaltres, i actualment és membre del Comité d'Empresa Estatal de Repsol YPF pel sindicat UGT. Això l'obliga ha estar entre Madrid i el Pla tot sovint.

L'Antonio s'ha esforçat per aprendre a parlar, escriure i llegir català, i per integrar-se plenament a la societat planenca, que no és fàcil, però de ben segur, que ho ha aconseguit, doncs tothom en parla molt bé d'ell i valora molt les seves aportacions: els de la quinta que varen fer cinquanta anys amb ell, els del patinatge, els pares dels nens i nenes que enguany han fet la comunió... ah! i a més, em deixava que és membre de l'AMIPA del Col.legi Cor de Maria de Valls on estudia la seva filla.

L'Antonio és un home molt compromés i treballador i estem molt contents de que formi part de l'Agrupació Socialista Planenca i de la nostra candidatura.

PER L'ANTONIO I PEL PLA QUE VOLEM ¡VOTA'NS!