SI VOLS SABER DELS TEUS, NO HI HA RES COM LLEGIR "EL PATI"

Publicat per mcanela | 10 Oct, 2008

Hi ha tantes coses per parlar, que no sé per on començar. Llegeixo el setmanari El Pati i uf¡ a tantes coses voldria posar cullerada...¡ El Pla i el PTCT; Valls, i penso encara no he dit res del nou Alcalde de Valls ni de l’Alcaldessa Batalla. Uih¡ que veig, els companys de l’Àgora Socialista tirats com a burilles sota una pèrgola a Casa Caritat.

 

Bé,  crec que deixaré els grans temes i començaré per poca cosa, per la dimissió del Canela com a portaveu (no sé si també conseller) del grup del PSC al Consell Comarcal de l’Alt Camp. Els companys de la comarca ho hem vist per sorpresa al Pati.

 

La història s’ha d’explicar quan ha passat un cert temps i tot es posa al seu lloc, per això us recordaré que ara fa poc més d’un any que es varen constituir els Consells Comarcals. A l'Alt Camp els socialistes haviem de decidir qui seria o no Consellera/r Comarcal. Ens van telefonar dient-nos que urgentment s’havien d’anar a signar no sé quins documents ja que no hi havia temps de parlar-ne massa. Ja havien decidit qui hi aniria.

Els càrrecs dins al Consell,  segur que per estalviar-nos feina i reunions, també s’havien decidit, tots eren de Valls, devia ser perquè estan més a prop.

 

Potser hi havia algun tapat, però a la vista l’home fort era llavors, precisament el company Joan Canela.     

 

Algú, no sé pas qui,  havia decidit per mi, un lloc. Devia ser algú que encara em devia conèixer poc, per què per mi, de moment, només decideixo jo mateixa.

 

Avui, precisament prenen cafè amb companys comentàvem : Ves qui ho havia de dir fa un any que hi hauria tan d’enrenou a Valls¡.

 

El Joan Canela, que fins i tot havia de liderar una gestora comarcal, ara li toca anar a treballar per l’Ajuntament de Valls en exclusiva. Oh¡ aquest ajuntament que ens en porta de feina, no el tenim mai bé. El Joan no pot dedicar temps a res més. Sort que, pel que veig al setmanari, ja ha deixat el Consell arreglat per tot el que resta.

 

Ara veig que el Joan també ha estat un elegit, i algú ha decidit per ell, ara cap aquí ara cap allà. Això si, pel bé de Valls.

 

No t’enfadis Joan, si t’arriba  no és res personal, al contrari, potser fins i tot som parents, de moment l'únic que cònec de tú és que ets diu com el meu germà petit. I a veure si no plegues del tot , em sap greu, que farem sense un Canela al Consell Comarcal.    

 

Fins aviat¡ Cuideu-vos¡

 

 

 

 

 

 

 
 


 

1 2 3 ... 25 26 27  Següent»