Primer missatge - El Llach

25 Març, 2007 15:17
Publicat per cavallet, General

Ahir vaig veure el concert d’en Lluís Llach (per la tele), el vaig trobar deliciós, però a més m’en vaig adonar que en la meva vida les seves cançons tenen un molt important paper. Ja sabeu, aquelles que et fan recordar, que et fan, fins i tot, vessar una llagrimeta… En primer lloc “Laura” perquè s’en diu la meva companya i perquè el dia de la boda vaig aconseguir que vinguessin uns amics a cantar-la, però a més aquests amics son avui dues persones molt importants en la meva vida, barreja de germans, fills i amics.
Tornem a les cançons, “viatge a Itaca”, “l’estaca”… Em recorden aquella València on vaig estudiar i en uns anys que la ciutat i la universitat estaven dominats pel feixisme (i actualment?) Recordo coses com els “Guerrilleros de Cristo Rey” atonyinant a tort i dret als pobres estudiants que intentàvem entrar a la nostra facultat sota la mirada passiva de la policia (els grisos) i quan en una assemblea em vaig atrevir a parlar i em van cridar: Catalán, imperialista, colonizador!!! (pobre de mi). De sobte la policia entrava per la porta de la universitat i nosaltres marxàvem per la finestra…(era una planta baixa).
I per fi quan els dissabtes agafàvem la guitarra i ens en anàvem a la parcel•la d’algú a fer una « paella » i cantàvem “l’estaca” al vagó mentre la “guardia civil” que patrullava els trens ens feia callar amb l’excusa de que “molestais a los viajeros, coño”.
En fi Lluís que malgrat et vulguis jubilar jo (i molts més) seguiran « utilitzant » les teves cançons per reviure moments i tornar a sentir emocions potser una mica massa oblidades...
I aquesta és la meva primera incursió en el món dels Bolcs.Anirem fent…

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs

Enhorabona!

25 Març, 2007 15:07
Publicat per cavallet, General

Si pot llegir aquest missatge és perquè el procés de registre s'ha realitzat correctament. Benvingut al vostre espai de blocs a Tinet.

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs