La notícia del meu post "On son els jocs catalans en Softcatala.org i en LaFarga.net?" la vaig enviar a Menéame per a que la gent la votés i per a veure si així, amb audiència, aconsseguia el meu objectiu: un portal de software lliure en català que tingués un apartat per possar videojocs.

La notícia, gairebé, la van votar negativament la meitat del nombre de persones que van votar-la possitivamente. També va rebre alguns comentaris negatius o en contra del català.

En Menéame surten moltes vegades enllaços en anglès i altres llengues a portada, que la gent ha tingut que votar prèviament. Però es veu que el català no agrada o no interessa tant a la gent: la qual cosa entenc ja que el anglès està més estés i més gent el comprèn. El que no entenc es perquè els vots negatius. Es trist que hi hagi gent en contra de una llengua.

Encara es pot votar ("menear") i animo a qui vulgui a fer-ho en "¿Dónde se encuentran los juegos en catalán?". Si s'obtenen suficients vots, la notícia sortirà en portada de Menéame. En el mateix lloc també es poden lleigir els comentaris.