LA FACULTAT DE PENSAR

08 Febrer, 2007 12:30
Publicat per josepro, General

Possiblement les màquines ens fan la vida mes fàcil però possiblement també , mes tontos.
Si no mes beneits , si mes dependents i això es una forma també de servitud i esclavatge de l' home sotmès a la màquina.
La iniciativa, la recerca d' alternatives i recursos davant d' un problema es veu perillosament minvat desprès d' haver estat endormits i a mercè de la bona salut de les andròmines .Quant aquestes decideixen parar , espatllar-se o acabar la seua vida útil...........arriben els problemes ...que fem ??
Aleshores és quan s' ha de fer l 'esforç d 'esforçar-se.
Esforçar-nos per trobar la forma per sortir-mon de la millor manera possible sense els ajuts tecnològics i recuperar les belles fórmules emprades abans de l 'arribada d' aquests ginys meravellosos i que ens fan la vida mes còmoda i al nostre cervell mes ximple.
Avui m' he trobat que la meua connexió al mon feia vaga de braços caiguts.La xarxa no responia als meus frustrats intents de connectar-mi i la desesperació m' anava ofegant mentre veia apropar-se l' hora de començar el programa i els continguts que hem facilita habitualment Internet per omplir "El Nostre Mati" s' he escapaven igual que els minuts entre queixes i improperis.
Aquí ha entrat , com un rampell, com una inspiració instintiva , aquesta iniciativa, aquest buscar recursos, trobar solucions i alternatives , del que us parlava fa un moment: , acudint a les velles formules de fa dies......els arxius en paper , els diaris guardats , els diaris del dia.......tot allò que tenia pot ser arraconat per algun lloc de l 'emissora i que avui he recuperat per unes hores i que m' ha servit fins que, el superpoderos ressucitador d 'aparells , m' ha tornat a connectar amb el mon virtual.
No parlo solament de l'esclavitud a la que ens sotmeten les noves tecnologies .No parlo solament d' ordinadors.
Si mirem un moment al nostre entorn veurem com depenem de la rentador , de la calefacció , de la llum , del cotxe...perquè seguir.
Menys mal que detant en tant , s 'espatllen i es aleshores ,quant durant uns minuts o unes hores ,recuperem la nostra facultat de pensar.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs