La TINETbiblioteca incorpora 62 nous relats per a la seva lectura i descàrrega gratuïta

La TINETbiblioteca ha incorporat al seu fons de lliure consulta i descàrrega 62 nous relats. Es tracta d’obres que es van presentar a concurs en la darrera edició del Premi TINET de Narrativa Curta i que han rebut la preceptiva autorització dels seus autors per a la seva publicació. La TINETbiblioteca és un servei gratuït de TINET per a publicar i compartir obres a Internet que compta, en l’actualitat,  amb gairebé un miler de títols a disposició de tots els lectors.

Les obres ara publicades es troben dins de la col·lecció Relats TINET on es poden trobar un total de 377 relats que han participat en les diferents edicions del Premi de Narrativa Curta. A la TINETbiblioteca també hi ha publicades 118 obres més corresponents als relats seleccionats i premiats en aquest certamen, així com 9 llibres editats per Cossetània Edicions amb els finalistes i guanyadors del Premi. Els corresponents a la darrera edició, inclosos en el llibre “Vi bo i altres contes” també seran publicats en format digital a la TINETbiblioteca coincidint amb la propera Diada de Sant Jordi.

 

Literatura i noves tecnologies, de la mà amb TINET des de fa disset anys

El Premi de Narrativa Curta TINET ha arribat aquest 2013 a la seva dissetena edició, en el marc d’una nova convocatòria dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Hi poden optar al premi totes aquelles narracions breus de tema lliure escrites en català, amb format digital i presentades a través d’Internet.

Es tracta d’un dels premis amb més tradició dins del cartell dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona i s’ha mantingut de manera ininterrompuda durant els darrers setze anys. Només un any després del seu naixement, TINET va instaurar aquest guardó amb l’objectiu d’impulsar la creació literària utilitzant les noves tecnologies i promovent l’ús d’Internet per a la difusió de les obres i dels autors novells. L’èxit d’aquest premi l’ha consolidat com un dels més concorreguts i prestigiosos de la seva categoria arreu del país.

La TINETbiblioteca és un servei gratuït de TINET, la Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona, que ofereix als ciutadans la possibilitat de publicar les seves obres a Internet de manera gratuïta i compartir-les amb la resta d’usuaris. En l’actualitat s’hi poden trobar 962 obres publicades. El servei ha incorporat el format ePub, un format redimensionable de codi obert per a arxius de llibre electrònic (e-book) i que s’adapta automàticament a la pantalla del dispositiu des del qual es llegeix, per a facilitar-ne la lectura. Així, les obres estan disponibles en format PDF i ePub, els estàndards més coneguts per a la publicació electrònica.

Aquesta entrada ha esta publicada en General, TINETbiblioteca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.