La TINETaula porta coneixements d’Internet a gairebé 700 alumnes de tot el territori

La TINETaula al municipi de Creixell

 

La TINETaula, l’aula mòbil d’Internet que impulsa la Diputació de Tarragona, és a punt de tancar una nova edició coincidint amb las vacances d’estiu.

Des de l’octubre passat, i fins aquesta segona setmana de juliol, han pres part en aquesta activitat formativa  gairebé 700 alumnes d’un total de 37 municipis de les comarques de Tarragona.

Amb caràcter, gratuït i itinerant, la TINETaula és una acció formativa de la Diputació de Tarragona dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de les nostres comarques que té com a objectiu que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics per saber moure’s per Internet i per a què aprenguin a optimitzar-ne els recursos. Amb el suport dels Ajuntaments, la Diputació proporciona el material, ordinadors i personal encarregat de l’activitat que es desplaça fins la població corresponent per a impartir les classes. L’activitat té una durada de nou dies i s’ofereixen quatre cursos diferents:

Els Muntells va rebre aqust curs, també, la TINETaula

– Introducció a Internet
– Creació de blocs
– Webfàcil
– Internet avançat

Aquest curs hi han passat per la TINETaula un total de 679 alumnes amb una mitjana d’edat de 55 anys, que han valorat molt positivament l’activitat, que ha rebut una puntuació mitjana de 9. L’activitat tornarà passat l’estiu en una nova edició amb l’objecitu de seguir acostant Internet a tots els col·lectius i a tot el territori, especialment allà on l’accès a la formació en aquesta matèria és més difícil.

Aquesta entrada ha esta publicada en General, TINETaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.