Tarragona acull la Ciberàgora 2013 dedicada a les Smart Cities

La ciutat de Tarragona acull aquest dijous, 4 de juliol, una nova edició de la Ciberàgora de dedicada a les Smart Cities. Amb el lema genèric ‘Smart Cities: Tecnologies que transformen la ciutat’, durant aquesta jornada divulgativa, oberta a tothom i gratuïta, s’aprofundirà en el concepte deSmart City (ciutat intel·ligent), estesa com aquella que en les seves estratègies té en compte, no només estructures i serveis físics, sinó altres conceptes com ara la societat de la informació i què significa ser una ciutat intel·ligent i sostenible.

La transformació de les ciutats i els beneficis per a les persones
Les sessions tindran lloc a la Sala Eutyches del Palau de Congressos de Tarragona durant tot el matí de dijous. Els experts convidats parlaran d’aspectes com: “La Internet de les coses”, “Afrontant les noves fonts de dades i els seus beneficis per a la societat: BIG DATA”, “mCarer: El cuidador mòbil per afectats per problemes cognitius”, “El paper dels serveis i aplicacions mòbils en la transformació de les ciutats” i “Estratègia de la Generalitat en relació al sector Mobile i els efectes de la Mobile World Capital al territori”.

La Ciberàgora està organitzada per la Conselleria de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament amb la participació de la Tarragona Smart Mediterranean City, Alsys Cloud Services, Universitat Rovira i Virgili i Telecentres de Tarragona.
Està adreçada a estudiants, acadèmics, polítics, empresaris, advocats, professionals, personal d’Administració pública i d’entitats cíviques i socials, i a totes les persones interessades en noves tecnologies i societat de la informació. Les inscripcions són gratuïtes, condicionades a l’aforament de la sala.

 

Més informació i inscripcions a http://ciberagora.tarragona.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.