TINET posa a l’abast dels estudiants de les comarques de Tarragona una nova col·lecció de la TINETbiblioteca per a que incorporin i difonguin a través d’Internet els seus treballs de recerca. La nova col·lecció s’anomena TARTREC, acrònim de Tarragona Treballs de Recerca i inclou treballs centrats en l’estudi d’algun aspecte relacionat amb la ciutat de Tarragona.

 

Es tracta d’una prova pilot que compta amb la col·laboració de la professora Anna Gispert (de l’INS Martí i Franquès de Tarragona), que vol donar a conèixer a través de la Xarxa els treballs d’investigació que realitzen els seus alumnes. TINET hi col·labora adaptant els documents per a la seva lectura en dispositius electrònics (e-reader, tauletes tàctils…) i penjant-los en els seus servidors perquè estiguin a disposició de tothom.

Llegir més

 

Comentaris estan tancats.