A TINET hi trobaràs un ampli ventall de serveis als quals pots donar-te d’alta de manera gratuïta. Et convidem a descobrir-los i a aprendre a utilitzar-los d’una manera ràpida, senzilla i visual amb els nostres videotutuorials.

Els videotutorials et mostraran com accedir als diferents continguts de TINET a travès dels dispositius mòbils, t’ensenyaran a treure el màxim rendiment i aprofitar totes les possibilitats del correu a través del webmail, sabràs com fer una pàgina web a amb del servei WEBfàcil, i a crear un bloc personal amb els Blocs de TINET. A més et mostrem, pas a pas, què fer per a publicar les teves obres a la nostra biblioteca virtual, o com incorporar informacions, actes d’agenda i altres continguts per a què els comparteixis amb tots els tinetaires. Pots consultar tots els videotutorials aquí, i també pots accedir a altres vídeos d’interès relacionats amb TINET accedint al canal de Youtube de TINET.

Comentaris estan tancats.