El servei de hòsting de TINET augmenta l’actual espai disponible

Els usuaris de l’actual servei de hòsting de TINET i aquells que vulguin contractar-lo compten des d’ara amb més espai per als seus continguts a la Xarxa. Aquest ha passat de 2 a 3 GB, sense augment del cost de les tarifes. Aquesta millora del servei s’ha aplicat al servei de hosting de web, i també als de domini de webfàcil i de subdomini.

El hòsting  de web és un servei d’allotjament. El client contracta espai web d’un servidor on pot emmagatzemar qualsevol informació que hagi de tenir una difusió a la Xarxa (o no), des de simples pàgines web a la seva pròpia Xarxa Interna o Intranet.

El Webfàcil és un servei de creació de pàgines gratuït. El hòsting de webfàcil permet tenir un domini propi per aquestes pàgines i més espai als usuaris que contracten aquest servei de pagament. Ara, també s’ha ampliat l’espai d’emmagatzematge, que passa a ser de 3 GB.

El servei de hòsting de subdomini, que permet incloure el domini de TINET en l’adreça dels espais web dels usuaris, inclou un espai d’emmagatzematge que ara també s’amplia a 3 GB.

Pots conèixer millor les característiques d’aquests serveis aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.