TINET ha creat una web per a dispositius mòbils: routes.tinet.mobi, per a visitar els llocs més interessants de Tarragona i de Reus. La web proposa diferents rutes turístiques localitzades en mapes que el visitant pot realitzar i descriu amb text i àudio cada punt d’interès.

Amb aquesta eina, l’usuari pot accedir a l’àmplia informació de tipus multimèdia que TINET ofereix sobre els monuments i punts turístics de les dues ciutats, seguint els recorreguts de manera guiada. Podeu visitar per primer cop, o redescobrir de manera guiada, senzilla i amb tota la informació a l’abast, les diferents rutes proposades.

En el cas de la ciutat de Tarragona, hi ha dos itineraris per la Tarragona romana, un altre pel Casc antic i, finalment, una darrera ruta per la Tarragona moderna. En el cas de la ciutat de Reus, el visitant pot seguir dos recorreguts: la ruta modernista, i la ruta pel centre històric.

Cada monument, lloc d’interès, espai, etc., apareix detallat i descrit amb text i fotografies per a què el visitant pugui comptar amb la màxima informació durant la visita. A més, hi ha una audio-descripció. Tota la informació està disponible en català, castellà i anglès.

Comentaris estan tancats.