Disseny web

Com planificar i dissenyar un lloc web

 

Crear un lloc web professional és una tarea completa que ha de realitzar-se amb una bona planificació i organització per així obtenir els millors resultats. La millor alternativa per abordar un projecte web es recolza en professionals qualificats i amb experiència en el sector.
Per dissenyar un lloc web des de zero és important realitzar una sèrie de passos anteriors.
Definir els objectius. Heu d’establir-se quins són els objectius que perseguir el lloc web, a què públic es va a dirigir i a quines funcionalitats es van implementar.
Seleccioneu les eines. Un altre aspecte fonamental en el disseny web és triar el tipus d’eina que es va a utilitzar en el disseny i desenvolupament web (si se va a optar per CMS, es va a desenvolupar el web només amb la programació, es va a utilitzar frameworks o llibreries). , etc.
Establir un pressupost.

Per poder controlar el projecte és necessari establir un pressupost. D’aquesta manera es pot centrar tot el desenvolupament en aquells processos que major beneficio generen a la web, descartant aquells que tinguin un cost elevat i que no tinguin un gran impacte final en el lloc.
Seleccioneu l’equip de disseny i desenvolupament.

Finalment, és necessari seleccionar quién es va a carregar de dur endavant el projecte web. Se establecerá un calendari i començarà amb el procés de disseny i proves fins a aconseguir el resultat desitjat.
Quina és la diferència entre disseny web i desenvolupament webA l’hora de crear una pàgina web existeixen dos conceptes que estan íntimament relacionats, però que es confonen, el disseny web i el desenvolupament web.
Què és el disseny webEl disseny web es basa en definir l’aspecte visual del lloc web, així com aspectes relacionats amb la usabilitat, l’accessibilitat i l’experiència de l’usuari. Amb l’ús de CMS com WordPress és més senzill construir pàgines web personalitzades gràcies a l’ús d’eines i complements que faciliten el seu disseny al no ser necessari tenir coneixements elevats de programació web o disseny gràfic.
Principals beneficis del disseny web:Creeu llocs web amb un aspecte visual atractiu per a l’usuari.Garantir la usabilitat del lloc web, amb una navegació fluida i intuïtiva.

Quan parlem de desenvolupament web fem referència a la implementació de funcionalitats en un lloc web utilitzant la programació web. Els llenguatges de programació com HTML, CSS, JavaScript, PHP o Python poden afegir funcions i opcions a un lloc web com a formularis web, sistemes de pagament en línia, gestió de bases de dades, etc.
El desenvolupament web actual es divideix en dues àrees, per un lado, el front-end (funcionalitats relacionades amb la interacció de l’usuari amb el lloc web) i per un altre, el back-end (les funcionalitats internes d’un lloc web que estan ocultas). per als usuaris).
Avantatges del desenvolupament web:Permet crear llocs web interactius que permeten una participació activa de l’usuari.Facilita la construcció de qualsevol tipus de lloc web (tienda online, academia digital, blog, pàgina web corporativa, fòrums, etc.).Disseny web i els seus beneficis per a l’empresa

 

Amb un bon disseny web es disposarà d’un portal sòlid i atractiu que aporta nombrosos beneficis a l’empresa.
Millora la imatge de marca a través del lloc web, les xarxes socials i les estratègies de màrqueting per correu electrònic.

Aument de las conversiones (captación de leads qualificats i increment de les vendes per internet).Obtenir una major visibilidad de la empresa en internet (incremento notable del tráfico web).

diseño web barcelona

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.