Quins avantatges té el màrqueting digital?

Quins avantatges té el màrqueting digital?

Quan hem conegut què és el màrqueting digital i quines són algunes de les seves estratègies, establirem els avantatges i desavantatges que té. Iniciem per definir els avantatges del màrqueting digital:
Generalment, al màrqueting tradicional, és difícil determinar amb exactitud, l’eficàcia de les accions que es fan per a l’atracció de clients. Un dels punts a favor del màrqueting digital són les possibilitats de mesurar cadascun dels esforços que fem.

 

De manera que tindrem sempre clar que del que estem aplicant funciona, quines coses no i per tant quines hem de modificar. Hi ha una dita en màrqueting digital que diu: “el que no es pot mesurar, no es pot millorar”.
Flexibilitat

L’anàlisi constant ens permet fer modificacions instantànies, provar coses molt ràpidament i ajustar-se constantment a les noves eines o canals que sorgeixin.

 
El màrqueting digital us brinda la possibilitat d’arribar a gran quantitat de persones i fins i tot de sobrepassar fronteres, que abans eren impensables.

D’acord amb la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), el 53.6% de la població mundial fa servir o té accés a internet. Tot i que aquestes xifres fluctuen per països, l’accés a internet no és total, per la qual cosa un desavantatge del màrqueting digital serà que no tota la població té accés a la xarxa.
aEl desconeixement de l’usuari i les estafes digitals generen desconfiança. Això té com a conseqüència que la publicitat no sigui efectiva. Encara hi ha temor a ser estafat, per la qual cosa no es poden complir els propòsits desitjats.
Saturació de canals

Igual que en el màrqueting tradicional la saturació danuncis succeeix en línia. Per això els anuncis en certs canals poden ser ignorats pels usuaris i no assolir els objectius que es cerquen.
Finalment, la competència és enorme a internet. Per això t’enfrontaràs a un mercat molt competitiu, on constantment hauràs d’actualitzar-te i modificar estratègies per aconseguir les teves metes

agencia marketing digital madrid

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.