Què és el posicionament SEO?

Què és el posicionament SEO?La veritat és que el SEO brinda una fantàstica oportunitat per atraure potencials clients i augmentar la visibilitat en els motors de cerca. Per això, la importància de conèixer què significa realment aquest terme. El SEO, Search Engine Optimization en les sigles en anglès, es refereix al conjunt de tècniques i bones pràctiques que es duen a terme per optimitzar una pàgina web, que aquesta s’indexi als cercadors i, al mateix temps, aparegui a les primeres posicions dels motors de cerca.

 
El posicionament SEO és més important que mai ja que totes les seves accions estan orientades a millorar la posició que un lloc web ocupa a la llista de resultats de Google o altres cercadors. A més, el posicionament web abasta aspectes com ara el contingut, la rellevància, l’autoritat i el SEO tècnic.
Errors comuns en SEO que has d’evitarSabem que el posicionament web no és una ciència exacta. De fet, podeu sorprendre que Google té en compte més de 200 factors a l’hora d’indexar i classificar un lloc web en els seus SERPs. A més, el seu algorisme està en constant actualització atès que l’objectiu del cercador és oferir la informació més útil per a l’usuari.

 
Per evitar que caiguis en qualsevol error, hem creat la següent llista amb els errors més comuns:
Tenir diversos continguts amb la mateixa clau. Això només aconseguirà que competeixin entre elles i que cap aconsegueixi el seu objectiu.
No posar alt text a les imatges. Aquesta etiqueta ha de contenir una descripció clara i utilitzar les paraules clau de manera natural.
Amb el temps, les URLs canvien, de manera que les has d’actualitzar per no tenir enllaços trencats.
Velocitat de càrrega lenta de la web. Entre els possibles motius pot ser utilitzar imatges grans, gran quantitat de plugins i una desactualització daquests.
No utilitzeu correctament les capçaleres, pensant més en el disseny que en la jerarquia. La manera correcta és col·locar un Heading 1 i després seguir la jerarquia amb els H2, els H3, etcètera.
Repetició excessiva de la paraula clau. Fa anys, això era una pràctica habitual en el SEO, però actualment, és una tècnica penalitzada per Google, coneguda com SEO Black

agencia seo barcelona

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.