SEO

Què és SEO (Search Engine Optimization)?El SEO (Search Engine Optimization) —o optimització per a motors de cerca— és el conjunt de regles i bones pràctiques per optimitzar un lloc web, que les vostres pàgines s’indexin en els motors de cerca i que apareguin entre els primers resultats orgànics, per així millorar el trànsit.
Inclou factors com:
SEO tècnic.El contingut.Rellevància i autoritat.El posicionament en cercadors o posicionament orgànic és avui més important que mai, i ha de ser una prioritat que totes les empreses —que vulguin tenir presència a Internet— comprenguin el seu veritable significat i el potencial de creixement que brinda en els negocis digitals.
A més, és una gran manera daugmentar la qualitat dels teus llocs web fent-los més ràpids, de fàcil navegació i que, per tant, resulti en una millor experiència dusuari.
El SEO també es pot considerar com un marc de desenvolupament de llocs web ja que tot el procés té una sèrie de regles (o directrius), una sèrie detapes i un conjunt de controls.
SEO per a principiantsPer als principiants en SEO, la definició anterior pot sonar complicada, de manera que en termes senzills podem dir que és una manera daparèixer a la primera pàgina de Google.

Per exemple, quan feu una cerca a Google —oa qualsevol altre motor de cerca—, l’ordre en què es mostren els resultats es basa en algoritmes complexos.
Aquests algorismes tenen en compte una sèrie de factors per decidir quina pàgina web cal mostrar en primer lloc, en segon lloc, etc.
L’optimització del vostre lloc web us donarà avantatge sobre els llocs no optimitzats i augmentarà les teves possibilitats d’obtenir una classificació més alta.

seo barcelona

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.