Marketing Digital en 3d

El món corre, tot està evolucionant i les impressores 3D es transformen en les màquines tecnològiques que possiblement les grans indústries li estan tement. Tot és possible, la impressió 3D permet fabricar a l’instant, des d’un botó fins a cases en el menor temps, cosa que en el passat només estava a la imaginació d’alguns.

 

 

Els usos d’aquesta tecnologia en la medicina, l’arquitectura, la moda o l’art no és tot el que s’està desenvolupant avui dia. Exitoses marques de diferents productes ja comencen a involucrar-se i entendre els beneficis de la impressió 3D. La utilització del màrqueting per a la innovació en productes i campanyes publicitàries està traient partit i bons resultats a les companyies.

Màrqueting en 3D per agencia marketing digital

 

La fabricació de clauers, ganxos o qualsevol prtotip útil, ràpid i dinàmic, serveix totalment per donar-li una experiència al client, molt necessària a l’hora d’atreure la recordació i tenir un acostament més directe amb la companyia, és una mica més enllà del que sespera un comprador o client.

 

Un exemple clar d’això és la campanya creada per Coca-Cola amb impressió 3D, sabem que aquesta companyia sempre s’ha destacat per crear i brindar la millor de les experiències al seu públic i marcar la memòria de les persones amb els seus treballs més innovadors de màrqueting. Aquesta vegada, va optar per crear una app on tots poguessin dissenyar un prototip de la seva pròpia imatge. Al concurs, els guanyadors van rebre la figura d’ells mateixos impresa en 3D.

 

Impressions de coca cua en 3D, Màrqueting en 3D, una experiència molt personalitzada

 

Així com Coca-Cola, ja són diverses les marques que generen les seves estratègies de màrqueting amb la utilització de la tecnologia que està revolucionant tots els mercats. Amb el pas dels anys, la impressió 3D treballarà totalment per a les necessitats i interessos particulars. Les persones i les empreses han d’estar preparades per al món 3D que es fabrica, els clients seran els determinants de tots els patrons de consum i fabricació. Les companyies tindran la feina difícil de crear, a través d’un excel·lent màrqueting, experiències amb el que exactament busca el consumidor.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.