El metavers

L’arribada dels metaversos ha cridat l’atenció de moltes marques, que han vist en aquests espais virtuals un nou espai on crear estratègies de publicitat i promoció. És per això que els metaversos tindran un impacte en molts aspectes del màrqueting com indica la agencia de marketing digital :

 
-Realitat Augmentada: La realitat augmentada permetrà als usuaris d’un metavers, per exemple, provar-se una peça de roba o unes sabates per saber com li quedaran a la vida real. Aquesta tecnologia es podrà utilitzar per les marques per promocionar certs productes.

 

-Realitat Virtual: La Realitat Virtual es pot implementar als metaversos per al desenvolupament de productes, però també per a la venda de versions digitals de productes o serveis físics.

 
-Botigues virtuals: Els metaversos portaran amb si noves formes de vendre, una d’elles seran les botigues virtuals, que els usuaris podran visitar de forma realista, com a personatges del metavers. En aquest sentit, es podran implementar dinàmiques com les de finestres emergents, que permetran establir contractes, publicitar o vendre els seus productes i serveis a altres usuaris.

 

 

-Imatge de marques: Algunes marques, com Adidas, s’han incorporat al metavers de forma primerenca. En el cas d’Adidas, la marca esportiva ha comprat una parcel·la de terra a The Sandbox i s’ha associat amb marques NFT com a Bored Ape Yatch Club per crear productes digitals en forma de NFT.

 

-Esdeveniments virtuals: El metavers serà un espai infinit on podrem tenir reunions de treball, però també divertir-nos. En aquest sentit, les marques podran organitzar esdeveniments a aquests espais virtuals. Per exemple, Lil Nas X va fer un concert en directe mitjançant un avatar a un dels mons virtuals de Roblox.

 

-Classes virtuals: Els metaversos portaran grans canvis a la manera com es donaran les classes virtuals, que podran expandir-se. Les empreses podran utilitzar el metavers i la realitat virtual o augmentada per fer classes de capacitació sobre un producte o servei concret. Fins i tot podran utilitzar el metavers per a demostracions de productes a clients potencials.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.