Benefici del Marketing Digital

Si el Govern presentava un Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025, amb un objectiu: la posada en marxa de mesures per digitalitzar aquest segment, tant en àmbits com el comerç electrònic, el turisme o la indústria, sembla clar que el màrqueting digital ha arribat per quedar-se i no ser només una opció per a uns pocs.

 

El pla pretén aconseguir a 1,5 milions de pimes, ¿però estàs les empreses realment conscienciades respecte al que implica estar present a les xarxes socials o comptar amb una estratègia de màrqueting digital?

El màrqueting digital no són vídeos divertits, és una eina per donar a conèixer la teva empresaEncara hi ha persones que associen una feina a internet amb oci i poc esforç. Una cosa que qualsevol pot fer, ha estat un tant perjudicial per a la professió. La prima línia vermella que separa la diversió sense objectiu, d’un treball de camp al voltant d’una pime suposa de vegades una recel.

Quan una eina que dóna a conèixer un producte, resulta que va acompanyada d’un to amè, sembla que es pren menys seriosament per part de client. Les pimes no han de confondre el fet de comunicar-te, transmetre i interactuar amb un usuari d’una manera propera, amb ‘coses que es fan a internet’.

 

Un estudi publicat per l’escola de negocis EAE assenyala que el 58 per cent de la població d’Espanya ha realitzat compres en línia a l’almenys una vegada en l’últim any.

 

A més, el CIS revela que el 23 per cent dels espanyols ha incrementat el volum de compres en línia en aquest temps.

 

Dos de cada tres pimes creuen que la recuperació no arribarà fins al 2022A PIMES I AUTÒNOMS Dos de cada tres pimes creuen que la recuperació no arribarà fins al 2022Invertir en formació digital i màrqueting és un benefici a mig termini per a la pimeÉs una cosa tan bàsica com preguntar-se:

 

¿De què serveix que la meva empresa ofereixi un bon servei o producte si ningú ho sap? Aquest era el lema de la publicitat d’abans però també ara. Si no estàs present en xarxes socials, d’una manera lògica i adaptada al que ofereixes, Com vas a aconseguir nous clients?

 

Avantatges que la digitalització suposa a les empreses segons la agencia marketing digital mentedigital.

 

Millores en tots els processos, la gestió i les operacions.Accés a la informació de manera més àgil i rigorosa.Capacitat més ràpida de reacció davant el canvi.Reducció en els temps de resposta.Major satisfacció amb el personal, els clients i proveïdors.Digitalitzar el teu PIME en 2021 serà impossible si no comptes amb la teva gent com aliats. Tots els membres de la petita o mitjana empresa han de tenir clar que el salt s’ha de donar per part de tots.

Buscar solucions tecnològiques intuïtives que facilitin el treball

Hi ha solucions tecnològiques més intuïtives que altres, així que buscar la més adequada perquè el salt sigui fàcil, pensant a curt i també a llarg termini és la millor opció al costat d’una bona formació. Amb tot, segur que hauran de passar tots per una mínima formació, cadascun en funció de les seves tasques en l’empresa i dels seus coneixements previs.

 

Si vols donar a conèixer la teva marca a el món serà un valor afegit si les persones s’impliquen. En qüestions de màrqueting en línia, gran part de l’engagement de les empreses va condicionat per la humanització de la companyia que es produeixi en les xarxes socials. Más información sobre este texto de origenPara obtener más información sobre la traducción, se necesita el texto de origenEnviar comentariosPaneles laterales

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.