¿Que es un consultor de SEO?

Un consultor en posicionament en cercadors ha de conèixer al detall tots els aspectes per millorar el SEO Onsite i el SEO OFFSITE de qualsevol web. Però a més ha de saber gestionar projectes amb solvència, assessorant adequadament el client i transmetent els èxits i buscant solucions per remuntar posicions que mostren resistència.

Coneixement de un consultor de seo:

Arquitectura web, keyword research, conversió, HTML5, WPO (Web Performance Optimization), redacció SEO, gestió de dominis i servidors, enllaçat intern, anàlisi de la competència, linkbuilding, Geo SEO, posicionament en Apps mòbils, SEM i moltes altres tècniques més que requeririen d’un post propi.

Clar que, si la tasca d’un consultor SEO és millorar els rànquings en cercadors d’una web, es també  que conegui amb els ulls tancats com funciona Google, Bing o Yahoo, entre d’altres. En cas contrari, serà com navegar a la deriva en un mar que ens atrapa sense salvació aparent.

Per ser un consultor seo Professional no cal ser un crac de la programació de pàgines web però sí has ​​de tenir coneixements sobre aquesta disciplina.
Per què? Una raó senzilla. El teu dia a dia es centrarà en treballar l’optimització de webs. Des millorar la seva arquitectura, passant per optimitzar el seu rendiment o instal·lar elements dins de el codi de la pàgina són només algunes tasques que formaran part de la teva agenda de treball.

Un consultor SEO és un assessor empresarial especialitzat en el funcionament d’Internet que ha de ser capaç d’investigar el mercat a què va dirigida l’activitat d’un web.

Aquest coneixement li permetrà dissenyar estratègies i accions que atreguin al seu públic objectiu, convertint les seves necessitats de recerca en solucions atractives.
El monitoratge i analítica web tindran un paper decisiu per a trobar oportunitats de negoci Per fer un web competitiva i aconseguir que vengui més a Internet, uns coneixements superficials sobre SEO no serviran de res.

Un expert SEO ha de dominar totes les tècniques, eines i recursos que estan al seu abast per oferir solucions que es transformin en resultats d’èxit real.

Només controlant tot el que el Posicionament Web engloba com a disciplina serà capaç de fer un treball de qualitat. Aquí tens una altra diferència entre fer SEO i ser un SEO professional.

Tasques de un  consultor SEO

A continuació, resumim les principals tasques que desenvolupa un expert SEO sobre un web per potenciar el seu posicionament en cercadors.

Estem davant d’un dels pilars de tota estratègia SEO. Com a consultor hauràs determinar les keywords que defineixen un web i que són les més idònies per millorar el posicionament a Google.

El desenvolupament d’un keyword research professional així com els conceptes relacionats amb l’activitat d’aquesta pàgina marcaran tota l’estratègia, a més de moltes altres accions claus per impulsar el SEO del web: linkbuilding, optimització de continguts, redacció de textos .

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.