Expert seo

Tenim diverses maneres de valorar un consultor o expert seo:

– Freelance expert SEO: funciona per projectes. Si vols que treballi per a tu un expert SEO freelance, has de saber que el seu treball va vinculat a un projecte, quan s’acaba el projecte es desvincula del seu treball. Això té molts riscos, ja que el SEO requereix de molta feina de manteniment i seguiment.

Experto SEO en plantilla: es tractaria d’un empleat més que contractis per la teva empresa. Aquest expert hauria de tenir una alta qualificació i experiència pel que el salari serà alt.

 

– Empresa de màrqueting  online experta en SEO: Quan contractes a una empresa de màrqueting online especialista en SEO, estàs contractant experiència, versatilitat, atenció a client …

A més, en aquests casos pots demanar ajuda per a més temes relacionats amb el màrqueting en línia, com per exemple les xarxes socials. I la teva empresa experta en SEO ja et coneix, de manera que tot és molt més fàcil i ràpid.

Cura a l’hora de triar un expert en SEO per al teu PIME, has de buscar amb molta cautela

Què expert SEO contractar segons com sigui la teva empresa?- Tens una empresa de més de 500 empleats

Llavors potser t’interessi comptar a la plantilla amb una persona experta en SEO, perquè la vas a rendibilitzar dins del teu departament de màrqueting. O potser no, depèn de cada empresa. Una altra opció que tens és externalitzar el servei de màrqueting en línia amb una empresa externa que actuï com el teu departament de màrqueting en línia (SEO, Google Adwords, Xarxes Socials, Video Màrqueting, etc ..)

– Tens un PIME ?: Llavors, no has de contractar una persona per la plantilla. Sinó que has subcontractar aquests serveis. La solució ideal és contractar una empresa que et pugui ajudar en el camp de l’posicionament SEO, i si pot ajudar-te també amb Google Adwords o Xarxes Socials per aconseguir més clients de forma més ràpida, millor que millor. Recorda mirar com ho fa l’empresa amb el seu propi SEO, si està posicionada, si no, si porta les xarxes socials de forma professional, etc …

Vés amb compte de quina expert SEO tries i com fa la seva feina, perquè pot marcar el futur de la presència de la teva PIME a internet. No és or tot el que lluu, si són experts en SEO tots els que diuen ser experts SEO.

Desconfia de qui et garanteixi resultats (perquè el mateix Google diu que has de desconfiar d’ells), o de qui et digui que vas a posicionar molt ràpid …
Ara, pots aprendre com invertir en màrqueting per a la teva empresa de forma eficient, amb la guia gratuïta que tenim preparada per a tu a continuació.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.