Trucs de Google Maps

Després de portar més d’una dècada amb nosaltres, Google Maps s’ha convertit en un servei que utilitzem sovint. I encara que la majoria ho fem servir per seguir una determinada ruta mentre ens desplacem a peu o conduint, o simplement fer una ullada per veure els detalls dels carrers, d’alguns edificis o d’aquells llocs que mai hem visitat, amb la manera vista satèl·lit des Street View, la veritat és que amaga altres funcions desconegudes per a molts.

Tant si ho fem servir des del nostre mòbil o des de l’ordinador, tenim diverses funcions complementàries. Vegem algunes de les més pràctics i curioses. Doncs potser no sabies que pots organitzar viatges amb parades en el camí, mesurar les distàncies que hi ha entre dos punts o recordar-te d’on has deixat el teu vehicle aparcat.

Com mesurar la distància entre diversos punts. En alguna ocasió hem arribat a un lloc que no coneixíem i en moure’ns pel mapa no tenim una referència de quina distància pot haver d’un lloc i un altre.

Doncs Google Maps com indica la experta en seo barcelona judith, té una eina per a mesurar distàncies. Des de l’ordinador simplement establint en un lloc determinat del mapa, i fent clic amb el botó dret del ratolí ens apareix un menú amb la funció mesurar.

Des del mòbil s’accedeix marcant en vermell un lloc i després premem sobre el nom d’aquest lloc.

Guardar el lloc on hem aparcat. Quantes vegades hem arribat a un lloc, hem deixat estacionat el nostre vehicle, i després no sabem on era? Per això Google Maps té una funció específica. Quan vulguem guardar la ubicació només hem de prémer una vegada sobre el punt blau que indica la nostra posició actual. Se’ns desplega un menú amb una pestanya que posa: ‘Desar ubicació del cotxe aparcat’. D’aquesta manera no ens perdrem.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.