Què és el posicionament web?

L’internet ofereix un món ple d’oportunitats per a emprenedors amb coneixements tècnics sobre creació de pàgines o llocs. A la xarxa es troba el major mercat actualment, milions de persones es connecten dia a dia per buscar informació variada, incloent la recollida de dades sobre productes, serveis i empreses.

No és d’estranyar que la competència sigui aclaparadora, i per tenir èxit en un projecte online s’ha de contemplar diversos aspectes, entre els quals destaca el posicionament web.Segurament et trobes familiaritzat amb el concepte de SEO o posicionament web, de manera molt simple podem establir que engloba tot el relacionat a l’optimització d’una pàgina web perquè sigui indexada per Google (o un altre cercador), rebent una bona classificació i apareixent entre els primers llocs en els resultats de cerca orgànica.

La diferència entre una pàgina que posseeixi un posicionament web positiu, a una altra que no es trobi posicionada, és summament notòria. Els cercadors són el millor impulsor o mitjà per arribar al públic dins del web.Posicionament web i xarxes socialsAmb l’auge de les xarxes socials, es va pensar que el SEO patiria un canvi, que els motors de cerca no anaven a representar més importància i que les empreses es enfocarien a ressaltar en les plataformes com Instagram, Facebook, etc …

Tot i que les xarxes socials si van impactar dins del màrqueting digital, no li van restar protagonisme al SEO.

Si una empresa vol destacar a la web, necessita comptar amb un departament especialitzat en diverses àrees … donant-li un nivell de participació a múltiples aspectes de la vida en línia.El posicionament web es pot treballar des de diversos enfocaments, optimitzant la pàgina de manera interna i externa.

Les optimitzacions internes (SEO On Page) són les que depèn de la pròpia pàgina, com el disseny de la web, el contingut, l’optimització d’imatges, el temps de càrrega …El SEO de modificar el nostre lloc web perquè sigui senzill d’entendre per Google, és a dir, que el cercador sàpiga els temes que s’aborden.

El SEO On Page és fonamental, és pràcticament impossible posicionar una pàgina que no tingui un mínim de treball intern, a més, aquestes accions no només agraden al cercador, sinó que tenen com a objectiu enriquir l’experiència de l’usuari.El SEO Off Page, es tracta d’accions que milloren l’autoritat i rellevància de la pàgina, utilitzant llocs webs externs al propi. Una estratègia SEO ha de contemplar els dos enfocaments com un consultor seo.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.