¿Que es un Expert Seo?

El SEO Specialist (Search Engine Optimization per les sigles en anglès, traduït com Optimització per a motors de cerca), analitza, revisa i executa modificacions en llocs web per aconseguir un millor posicionament en els motors de cerca. El seu principal objectiu és maximitzar el trànsit cap a una web determinada, tenint cura del contingut per oferir un producte o servei atractiu.

La qualitat és protagonista en el contingut que gestiona un Expert en SEO perquè els motors de cerca estan prioritzant l’usuari a causa de la gran oferta disponible sobre un mateix tema. D’aquesta manera, el paper tècnic del SEO es combina amb coneixements en comunicació que exploren més enllà de les paraules clau utilitzades per posicionar un lloc web.

Funcions del consultor seo

Fer servir estratègies avançades de SEO per posicionar el seu situat en les primeres pàgines de resultats que llancen els motors de cerca, ja que l’usuari sol ingressar a les opcions que se li presenten més ràpidament.

Definir les keywords (paraules clau) que emprarà tant en els seus continguts com en les xarxes socials que responen al lloc web, ja que encara que es prioritzi la qualitat, els motors estan automatitzats per realitzar un primer filtre per aspectes tècnics.Identificar quins canvis s’han de fer a la web per escalar posicions en els resultats de recerca, i en el cas de trobar-se en un lloc de privilegi, analitzar quines accions el van portar fins allà per mantenir-les i aplicar-les en altres continguts.

Examinar dades de recerca i mètriques referents al trànsit que s’interessa per un contingut en particular, de manera que la investigació brindi pistes per prendre decisions encertades que compleixin amb els objectius de la companyia o organització.

Què estudiar per ser un SEO

És una professió que s’estudia a nivell de postgrau per la seva especificitat. Els programes més freqüents són Màster en Social Media & SEO i SEM o Postgrau en SEO & SEM, amb les variants que poden oferir les diferents universitats o instruccions d’educació superior. S’ha de tenir en compte que el SEO Specialist requereix de 3 a 5 anys d’experiència laboral en l’àrea de màrqueting digital per poder desenvolupar les seves funcions amb autonomia

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.