Les millors Eines de SEO

Avui os portem les tres millors eines de SEO que contracten els experts en posicionament web.

” Ahrefs és una de les eines de SEO més recomanades “

Els experts en SEO, com la judith sauch consultor seo desde fa 7 anys,  utilitzen diverses eines per crear una estrategia online correcte, l’eina de ahrefs fa ressaltar quines parts del vostre lloc web requereixen  alguns canvis  per ajudar a garantir el vostre millor rànquing.

Des d’una perspectiva d’anàlisi de competidors, és probable que utilitzeu Ahrefs per determinar els enllaços de retorn del vostre competidor per utilitzar-los com a punt de partida per a la vostra pròpia marca. També podeu utilitzar aquesta eina de SEO per trobar el contingut més enllaçat al vostre nínxol.

“Search Console”

La eina de Google es  la millor eina de SEO, oferida  a tothom que té un lloc web, Search Console de Google us permet monitoritzar e informar sobre la presència del vostre lloc web a Google SERP.

Tot el que necessites fer,  és verificar el teu lloc web afegint un codi al teu lloc web o anant a Google Analytics i pots enviar el mapa del lloc per indexar-lo. Encara que no necessiteu tenir un compte de Search console Google, perque la  vostre web sorti als resultats de  recerca, podeu controlar el que s` indexarà i com es representa el vostre lloc web amb aquest compte.

Com a eina de verificació de SEO, la  Search Consol  us pot ajudar a comprendre com Google i els seus usuaris visualitzen el vostre lloc web i us permeten optimitzar per obtenir un millor rendiment als resultats de la cerca de Google.

 

“SEMRush: eines de màrqueting de SEO”

Les eines SEO com SEMRush, acostumen a  ser les seleccionades  pels fans en la comunitat de SEO. Els experts estimen que tu pots avaluar fàcilment els seus rànquings i canvis, així com noves oportunitats de classificació. Una de les característiques més populars d’aquesta eina de SEO és l’anàlisi de domini Vs Domain que us permet comparar fàcilment el vostre lloc web als vostres competidors. Si cerqueu informes d’anàlisi que us ajudin a comprendre millor les dades de cerca del vostre lloc web, el trànsit o fins i tot els vostres competidors, podreu comparar paraules clau i dominis.

L’eina semrush de SEO ,  us permet fer un seguiment fàcil de les classificacions i trobar recomanacions sobre com millorar el rendiment del vostre lloc web.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.