Ús de hashtags en els vídeos de Youtube

Ús de hashtags en els vídeos de Youtube

Els vídeos de Youtube ja permeten l’incloure hashtags (#) en els seus títols, l’any 2016 Youtube va començar a sumar-se a l’ús de hashtags, inicialment ho va implementar de manera gradual, complementant al seu sistema de cerca i navegació donada entre vídeos, que utilitza suggeriments recolzades al contingut anteriorment visualitzat per l’usuari. Actualment, motivat l’etiquetatge, es fa més fàcil la categorització i indexació del contingut.

Els hashtags es van veure immersos en les xarxes socials a partir de l’any 2007, amb Twitter, posteriorment Instagram va començar a utilitzar-los en l’any 2011, i Facebook els va implementar el 2013.

Els vídeos de Youtube busquen permetre un ús més intens dels hashtags, al moment de presentar-los en els seus títols.

Per ara, en voler pujar un arxiu a la plataforma, s’acompanyava amb un contingut de paraules trobades en la descripció. Però, gràcies a la idea d’utilitzar hashtags en el títol, la classificació i categorització dels vídeos de Youtube s’efectuarà de manera més ràpida i senzilla.L’usuari creador del contingut, podrà posar diferents hashtags amb els quals etiquetar el seu vídeo.

En ser publicat per la resta d’usuaris, sota mostrarà sobre el vídeo els tres hashtags més destacats, que es troben enllaçats de manera efectiva perquè el públic pugui dirigir-se directament cap a altres vídeos de Youtube d’un tema igual o similar.

Aquests enllaços i categorització tenen com a objectiu augmentar la navegabilitat dins de la plataforma de Youtube, a més de millorar l’experiència viscuda pels usuaris, satisfent les seves necessitats d’una forma més veloç.Avantatges i limitacions dels #hashtags en els vídeos de Youtube.

Entre les diverses avantatges que ens proporciona l’etiquetatge, hem de ressaltar que permet l’agrupament del contingut existent, organitzant-se de manera òptima.

Amb els hashtags es fa senzill seguir un mateix fil que et guia per continguts afins, amb l’ús dels hashtags es pretén coses com: descriure el vídeo, relacionar el contingut amb un altre similar, proporcionar millor orientació a l’usuari.

No obstant això, s’han de considerar les limitacions d’aquesta novetat, entre les quals podem ressaltar: utilitzar de dues a tres hashtags és considerat una bona categorització, més de cinc resulta excessiu, si se supera 15 hashtags Google pot ignorar el vídeo completament i, fins i tot , eliminar-lo, a més s’ha de tenir present que l’ús d’etiquetes fraudulentes per generar un trànsit alt és penalitzat, Google pot reduir la visibilitat del contingut.En conclusió, és una bona eina si es sap utilitzar

Font:consultor seo judith sauch.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.