Què és google post?

 

Són molts els creadors de contingut que actualment no posseeixen coneixement sobre google post. Això es deu al fet que és una publicació relativament nova.

De manera molt bàsica podem dir que google post és l’eina encarregada de transformar el procés de posicionament SEO.

Google post està destinada a la creació de contingut en els resultats de cerca. Aquest nou servei que ens ofereix Google, representa una absoluta revolució en la forma en la qual es mostren els resultats. Aquesta eina marca la diferència respecte a les altres existents en el mercat, ja que no cal crear contingut en un bloc amb l’esperança d’aconseguir un bon posicionament web, sinó que et possibilita la creació directa des del propi motor de cerca, Google .

Què et permet google post?

En utilitzar l’eina, pots generar articles d’un màxim de catorze mil caràcters, dins dels quals també és possible incloure formats audiovisuals, per exemple, imatges i vídeos.

De la mateixa manera, és important assenyalar que l’usuari posseeix la capacitat d’establir les paraules clau que vol utilitzar per al seu posicionament abans de la publicació de l’article, enviar aquesta ordre a la plataforma, perquè la mateixa ho efectuï al moment d’haver publicat el text.

En el seu origen, google post va ser utilitzat únicament per personatge polítics, ja que aquesta eina va ser creada per a connectar els polítics d’Estats Units, amb l’electorat. Per això, només es podia accedir a aquesta eina per mitjà d’una invitació que li era enviada als participants d’eleccions dels EUA Però Google ha revelat que aviat deixarà l’eina disponible per a mitjans de comunicació, personatges públics i marques verificades.

Aquesta eina va ser pensada per tal de possibilitar als usuaris de Google My Business, la generació de continguts que siguin referents als seus serveis i productes, d’una manera senzilla i ràpida.

D’aquesta manera, qualsevol usuari pot arribar de manera directa al seu públic, sense preocupar-se per tot el procés que implica el posicionament web.Un dels beneficis més resaltantes d’aquesta eina, és que aconsegueix millorar el SEO local. Fa més senzill per a qualsevol negoci local, l’optimització per als motors de cerca.

Els components audiovisuals i el text són mostrats al costat d’informació resaltante del negoci, per exemple, l’horari i la ubicació. I aquestes publicacions van a comptar amb un lloc privilegiat en fer, un usuari, alguna recerca relacionada.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.