Recerca SEO per veu

El SEO, ens ajuda a posicionar el nostre negoci online , sense tenir que realitzar una inversió publicitària, però a la vegada ens fa seguir unes pautes molt concretes.
Des de fa algun temps,  es parla d’un augment en el percentatge de recerques des de dispositius mòbils respecte a les de l’escriptori. I, en conseqüència, un augment de les recerques per veu des d’aquests dispositius.

El SEO ha rebut l’impacte dels serveis de reconeixement per veu, els quals tenen cada vegada més i més usuaris.
Des que va aparèixer Siri (el reconeixement per veu d’iPhone), les xifres no han fet més que augmentar i actualment podem parlar d’un 50% més d’usuaris d’iPhone que utilitzen aquests serveis.

I Google Trends també mostra un important creixement en el nombre de paraules clau utilitzades per a aquest nou tipus de recerca.
Aleshores, si els usuaris han canviat la seva forma de realitzar consultes, també haurà de canviar la forma amb què  donem respostes.

La recerca per veu en els dispositius mòbils canviarà aspectes importants del posicionament SEO. Ja no estem parlant de frases formades per paraules clau que els usuaris introdueixen en el motor de cerca de Google, sinó de “converses” que el usuari manté amb els seus dispositius.

Cada vegada  estem més  acostumats a comunicar-nos d’una manera més natural amb els nostres dispositius mòbils.

Per això, treballar el nostre SEO amb paraules clau curtes (paraules clau short tail) ja no és la millor opció. Això no significa que la recerca per paraules clau hagi mort, a l’inrevés, però ara aquestes paraules clau s’han d’utilitzar dins d’un missatge més natural, dins de la conversa.
Google entén que els usuaris que busquen a través de veu és perquè necessiten una resposta immediata i directa. I, per descomptat, Google es dóna la. Ara la teva missió és estar entre aquests resultats.

Font del article:judith sauch experta en marketing online y seo barcelona

 

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.