Eines per a auditories SEO

Aquí us presentem només algunes de les eines en auditories SEO

Pot ser no ets un consultor seo , però, necessites aplicar les actuals eines en auditories SEO, no necessàriament has de contractar a algú que ho faci per tu, per això aquí presentem alguna de les eines que faran de tu un gran coneixedor.

Aquestes t’ajudaran a realitzar auditories confiables a la teva web. Heu de tenir en compte que algunes són gratuïtes i d`altres no, però os orientaran per culminar amb èxit les vostres auditories SEO.

Alguns consells útils abans de començar amb les vostres auditories:

- És aconsellable que creïs compte Google Analytics.

- Crea i configura compte Google Webmaster.

- Per enllaçar amb el vostre blog crea un perfil personal a Google.

Aquí les eines recomanades

MySiteAuditor:Aquesta és una altra opció recomanada per realitzar els vostres informes SEO, a més de gratuït, la informació subministrada és de gran qualitat i molt completa.

Woorank: Sens dubte, és una de les millors eines recomanades per realitzar un informe SEO. És gratuïta, Això fa el pas a pas, i us indicarà què heu de fer en cada secció per optimitzar la vostra web. Aquesta eina permet ubicar els possibles errors a la teva web, té capacitat per escanejar 500 URL. Es recomana utilitzar aquesta eina no menys de cada set dies, així es mantendrà actualitzat pel que fa als errors que podria tenir la teva web.

Màrqueting Grader:Aquesta eina va ser patentada per l’empresa HubSpot, Inc., experta en Màrqueting, que permet efectuar auditories SEO de gran qualitat, a més d’oferir un informe complet i gratuït.

Seoptimer: Amb aquesta eina podreu realitzar auditoris a pàgines o llocs web de la manera més ràpida i efectiva, ja que ens mostra  consells simples, a més de poder crear tots els informes que vulgueu.

BrowSEO Spider Simulator: Aquesta et permet veure el teu lloc web, com ho veuries a través del buscador a Google. Només heu de col·locar l’URL , immediatament podràs veure dues columnes, una indicarà la forma en què es veu el contingut a Google, i l’altre indica indicacions relacionades amb el nombre de paraules clau, títol de les etiquetes, el servidor de respostes i metaetiquetes, entre altres.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.