Que es e SEO Negatiu

Com saber si t’enfrontes a una campanya de SEO negatiu?

Primer de tot cal aclarir el que és SEO  segons indica la judith com a consultor seo.El seu significat en anglès és motor de cerca Optimization, i es refereix a la posició en què es troba un lloc web determinat d’acord amb els motors de cerca i a la utilitat que brindi la informació d’aquest lloc als usuaris. Per tant, quan es parla de SEO negatiu és perquè està passant alguna falla, o aquella està sent provocada per un tercer.L’important és determinar si aquella és veritablement una campanya de SEO negatiu en contra del nostre lloc web o si és el resultat d’algunes accions mal executades per nosaltres mateixos, i que com a conseqüència, no està llançant bons resultats.

El primer indici que pot ser determinant per conèixer si has estat colpejat per SEO negatiu és que molt probablement hi hagi un descens en el teu lloc d’acord a les altres classificacions de llocs web.No obstant això, per establir un diagnòstic exacte i vertader cal conscienciar si has estat realitzant tècniques negatives d’optimització que per òbvies raons, desmillora la posició del teu lloc en els motors de cerca.És de gran interès la determinació d’aquests punts, perquè en primer lloc suposaria que algú de la competència està intentant desqualificar-, i en segon lloc, podria tractar-se d’errors tècnics com no indexar l’índex, desestimar rutes crítiques o potser tenir un connector trencat que pugui estar duplicant cert contingut.Analitzar si va ser un error o si has rebut un SEO negatiuPer procedir amb aquesta anàlisi és necessari l’ús de certes eines i escenaris diferents com: En primer lloc, requerirás d’un navegador que pugui accedir a Google i Bing per buscar una sèrie de continguts.

 Després d’això, seria bo ingressar als seus weblogs per accedir a certs senyals d’usuari i contingut exclusiu.

 Per conèixer senyals d’usuari, contingut i enllaços és fonamental utilitzar Google Search Console. Exactament per el mateix esmentat anteriorment també hi ha una altra eina: Bing Webmaster Tools.

 Una altra eina important per determinar si vas ser colpejat per una campanya de SEO negatiu, és comptar amb una que permeti analitzar enllaços i interns.

 Una de rastreig per conèixer els senyals dels usuaris i el contingut. I finalment, una eina de plagi per verificar i fer una revisió detallada del contingut.Per realitzar una millor auditoria en la determinació de si va ser un error ocasionat per tècniques desfavorables o per SEO negatiu, és indispensable conèixer com Google i Bing estan percebent teu lloc web.

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.