¿Que es el linkbuilding en Marketing?

Estratègies de construcció d’enllaços: què és la construcció d’enllaços?

Link Building :

La construcció d’enllaços és simplement el procés d’obtenir enllaços als vostres llocs web (o el que anomenem enllaços d’entrada o enllaços d’entrada) d’altres llocs web.Els enllaços han estat sempre una part essencial d’Internet i la web. És com ens movem d’una informació a una altra si és trivial, factual, científica, opinada, etc. Els enllaços també són un gran factor de com Google es classifica segons un consultor seo expert.

Mireu-ho d’aquesta manera: m’encanta llegir articles de Brian Clark de Copyblogger. M’agrada molt el seu treball que, quan algú em demana consells de publicació de blocs o de redacció, sempre els assenyalo al seu lloc web. Em refereixo.
Els enllaços són el mitjà de referència a Internet. És com es reparteixen la reputació i l’autoritat. La construcció de vincles només està rebent més d’aquestes “referències” al vostre lloc web, de manera que Google us veurà com un lloc autoritari i de bona reputació.

Els enllaços ajuden a l’empresa a assolir els seus objectius a curt i llarg termini. Com més enllaços obtingueu d’altres llocs web, més usuaris poden veure el vostre contingut / pàgina (especialment si els llocs web que us han vinculat tenen un seguit social i / o subscriptors molt grans).
Si el vostre objectiu és augmentar els seguidors socials a través d’oferir continguts útils i d’alta qualitat al vostre bloc, podeu aconseguir-ho a través dels vostres enllaços ubicats als blocs / llocs web d’autoritats principals on els vostres seguidors socials siguin interessants.
Els enllaços milloren els esforços de marca. Com he esmentat abans, sempre vinc amb el lloc web de Brian Clark quan sé que els seus articles són rellevants per a les publicacions del meu blog. En fer-ho de manera contínua, he pogut obtenir el seu lloc web davant del meu públic i, per tant, permet que altres grups puguin veure CopyBlogger perquè no s’orienti. El punt principal és que com més enllaços es col·loquin a altres llocs web / blocs, més possibilitats tindran la vostra marca en diferents grups on s’inclouen els vostres clients.
És possible que vulgueu consultar aquesta entrevista de grup sobre la construcció d’enllaços per saber què diuen els experts sobre aquest tema.

Així que la propera vegada que vulgueu enllaçar amb nosaltres, no dubteu. I per descomptat, si hi ha alguna cosa que pugui fer per vosaltres, pregunteu.

font:consultor seo freelance judith

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.