Actualització a WordPress 3.1

Aquest matí hem dut a terme l’actualització a la darrera versió del nostre motor de bloc, WordPress 3.1.

El procés ha funcionat correctament i, com a diferència més notable, veureu que mentre esteu autenticats (heu entrat a l’administració i no heu sortit amb l’enllaç a tal efecte) us apareix ara una barreta a la part superior de la finestra del navegador, on hi posa el vostre nom d’usuari, i hi ha accessos directes a vàries de les funcions més habituals del vostre bloc.

Si us fa nosa aquesta barreta, podeu posar-vos a sobre del vostre nom d’usuari i seleccionar l’opció “Edita el meu perfil”. Un cop en aquesta pantalla, veureu que hi ha un parell d’opcions activades per defecte que us permeten escollir quan voleu que s’us mostri: quan esteu al Tauler de control, quan navegueu pel lloc web i tingueu la sessió activa, o que directament no es mostri en cada cas. Feu els canvis que considereu convenients.

Si trobeu algun problema en el funcionament del vostre bloc, no dubteu a comentar-ho per tal que ho podem revisar. Podeu deixar un comentari en aquesta entrada o, com sempre, trucar-nos o contactar per correu electrònic.

2 respostes a “Actualització a WordPress 3.1”

 1. Hola. Jo tinc un blog a tinet ( https://blocs.tinet.cat/lt/blog/un-punt-de-vista ) i desde fa un any i mig aproximadament i volia saber si el puc passar a la nova verssió de wordpress per poder-lo gestionar desde el mòbil.
  CAs de que la resposta sigui afirmativa, voldria saber com puc fer-ho ja que no he trobat cap enllaç o ajuda al respecte.

  Moltes mercès.

  Emili

  1. Hola Emili

   No recomanem passar el bloc d’un sistema cap a l’altre. El que seria més addient es crear-te un bloc nou als blocs nous, i enllaçar-lo des del antic per tal que qui et visiti vagi venint cap a la nova adreça.
   Si vols conservar la URL antiga, pots crear el nou amb una de nova, i ens ho dius i els intercanviarem l’adreça, d’aquesta forma la gent que tinguès la URL seguiria entrant al bloc més actual.

Els comentaris estan tancats.