Gestiona el teu bloc des del teu mòbil

Si disposes d’un smartphone (amb sistema operatiu Android, iPhone SO, Windows Mobile, Nokia o Blackberry) o d’un tablet (iPhone SO o Android), tens la possibilitat de gestionar el teu TINETbloc WordPress a través d’ell utilitzant l’aplicació oficial de WordPress. Aquesta aplicació la trobaràs al centre d’aplicacions de la teva plataforma (Android Market, App Store…) o a l’adreça http://wordpress.org/extend/mobile/. Perquè aquest programa funcioni correctament pel teu bloc és necessari que activis la publicació remota.

Activació de la publicació remota
Entra en l’administració del teu bloc i vés al menú Opcions > Escriptura. En la secció Publicació remota activa l’opció XML-RPC, la qual permet l’activació dels Protocols de Publicació XML-RPC del WordPress, Movable Type, MetaWeblog i Blogger. Això et permetrà la publicació des de llocs externs al propi bloc. No t’oblidis de desar els canvis amb el botó inferior.

Configuració de WordPress en el teu dispositiu mòbil
Una vegada tinguis l’aplicació WordPress instal·lada en el teu dispositiu mòbil, obre-la.

Primer de tot et demana que especifiquis el teus cas: afegir un bloc WordPress allotjat en un web/servidor diferent a WordPress.com.

Seguidament, has d’especificar l’adreça web o URL del tel bloc (un exemple seria https://blocs.tinet.cat/elmeubloc) i el teu nom d’usuari i la teva contrasenya de TINET. Prem la tecla Guardar.

Si ho has omplert tot correctament, t’apareixerà allistat el teu bloc. Prem-hi a sobre i ja podràs administra-lo: gestionar comentaris, publicar missatges i editar pàgines.