Nou Cercador de Certificats d’eficiencia energètica d’edificis

www.gencat.cat

L’ICAEN publica una nova eina per poder cercar tots els edificis i habitatges amb Certificat d’Eficiència Energètica.

S’acaba de publicar a la pàgina web del ICAEN  , el Cercador de Certificats d’Eficiència Energètica de Catalunya. Es tracta d’una nova eina on es podran cercar tots els certificats d’eficiència energètica d’edificis inscrits al registre oficial.

En aquest cercador trobareu la informació tècnica dels diferents certificats d’eficiència energètica inclosos al Registre Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Podeu fer la cerca mitjançant l’adreça de l’edifici o habitatge ( cal indicar com a mínim un codi postal  i un carrer ) , o bé amb l’identificador del tràmit (ID) de l’oficina Virtual de Tràmits (OVT) o del Canal Empresa  o també  amb la referència cadastral del edifici o habitatge . Un cop realitzada la cerca , podeu clicar sobre el registre desitjat per tal d’ obtenir la informació tècnica  disponible .

 • Adreça
 • Tràmit (ID)
 • Referència cadastral
 • URL del cercador de CEE

   

  Quant a Xavier Milian Call

  Enginyer Tècnic Industrial , Per la UPC , EUETI de Terrassa Promoció de 1991. Especialitat Química Industrial . - Membre de , the Royal Society of Chemistry, London , UK. Membre col·legiat :335886 .Lletres designadores MRSC. - Col·legiat : 10634 del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, CETIT, Spain. Dades de contacte. Correu: xaviwemilian@enginyerstarragona.cat Tel: +34 661026399 Fax:+34 977 720799
  Aquesta entrada ha esta publicada en Certificació Energètica d'edifics .News. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  *

  Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>