Estudi comparatiu dels preus de l’energia a Europa

L'Institut Català d'Energia publica un Estudi comparatiu dels preus de l'energia a Europa per a l'energia elèctrica, el gas natural i els productes petrolífers líquids

L’Institut Català d’Energia publica un Estudi comparatiu dels preus de l’energia a Europa per a l’energia elèctrica, el gas natural i els productes petrolífers líquids

Aquest document presenta un estudi comparatiu dels preus energètics a Europa (Unió Europea i Eurozona) per a l’energia elèctrica, el gas natural i els productes petrolífers líquids (gasolina 95, gasoil d’automoció, gasoil de calefacció i fueloil de tipus 1).

Dades actualitzades al 1r semestre de 2014

L’origen de les dades és el següent: Origen de les dades ENERGIA ELÈCTRICA GAS NATURAL EUROSTAT organisme encarregat de recollir aquesta informació a nivell europeu Dades actualitzades al 1r semestre de 2014 PRODUCTES PETROLÍFERS LÍQUIDS Oil Bulletin publicació de la Comissió Europea + Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia dades per Catalunya Dades promig de 2014.

 

 

Quant a Xavier Milian Call

Enginyer Tècnic Industrial , Per la UPC , EUETI de Terrassa Promoció de 1991. Especialitat Química Industrial . - Membre de , the Royal Society of Chemistry, London , UK. Membre col·legiat :335886 .Lletres designadores MRSC. - Col·legiat : 10634 del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, CETIT, Spain. Dades de contacte. Correu: xaviwemilian@enginyerstarragona.cat Tel: +34 661026399 Fax:+34 977 720799
Aquesta entrada ha esta publicada en Green energy .News. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *