Exempció al Certificat d’Eficiència Energètica de l’edifici

Sol·licitud d’exempció

Tal i com s’especifica al Reial Decret 235/2012 en el seu article 2.2, no s’ha de certificar:

  • Edifici o monument protegit oficialment per ser part d’un entorn declarat o per raó del seu particular valor arquitectònic o històric. En aquest sentit s’inclouen els edificis o monuments amb els nivells de protecció A (bé cultural d’interès nacional), B (bé cultural d’interès local), C (bé d’interès urbanístic) i D (bé d’interès documental).
  • Edifici o part d’edifici utilitzat exclusivament com a lloc de culte o per a activitats religioses.
  • Construcció provisional amb un termini previst d’utilització igual o inferior a dos anys.
  • Edifici industrial, de la defensa i agrícoles o parts d’aquests, en la seva part destinada a tallers, processos industrials, de la defensa i agrícoles no residencials.
  • Edifici o part d’edifici aïllats amb una superfície útil total inferior a 50 m2.
  • Edifici o part d’edifici existent d’habitatges, l’ús del qual és inferior a quatre mesos l’any, o bé durant un temps limitat a l’any i amb un consum previst d’energia inferior al 25% del que resultaria de la seva utilització durant tot l’any.
  • Qualsevol altra tipus de transmissió de l’ús o de la propietat, donació o successió del bé immoble que no estigui inclosa al RD 235/2013, per no ser considerat lloguer o compra-venda.
  • Local sense condicionar.
    En cas que no es disposi de la llicència d’activitat, llavors no serà necessari disposar del certificat i el nou promotor, propietari o representant assumeix la responsabilitat de presentar el certificat d’eficiència energètica a l’Institut Català d’Energia quan es sol·liciti l’alta de l’activitat.
  • Edifici que es compra per a reformes importants (1) o enderrocs.
    (1)Aquesta excepció no s’aplica a parts d’edificis.

Es pot accedir al formulari d’excempció a través de l’enllaç que es mostra a continuació.

 

Quant a Xavier Milian Call

Enginyer Tècnic Industrial , Per la UPC , EUETI de Terrassa Promoció de 1991. Especialitat Química Industrial . - Membre de , the Royal Society of Chemistry, London , UK. Membre col·legiat :335886 .Lletres designadores MRSC. - Col·legiat : 10634 del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, CETIT, Spain. Dades de contacte. Correu: xaviwemilian@enginyerstarragona.cat Tel: +34 661026399 Fax:+34 977 720799
Aquesta entrada ha esta publicada en Certificació Energètica d'edifics .News. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *