Una CATALUNYA esquerdada

N’estic ben tipa dels programes de tertúlies  ¡tot el dia se sent el mateix discussions,baralles,malts ambients,etc.Antigament quant les escoltava aquestes sempre eren molt interessants perquè tothom expressava la seva opinió amb respecte i educació.Però ara ningú respecta el torn de paraula. En qualsevol canal en resulten molt desagradables fins al punt que a vegades he parat el televisor o he canviat de canal perquè em produeix una sensació de molta angoixa i molts nervis.No puc veure com quasi tothom perd els ” papers” i es discuteixen de mala manera.

I el que és més trist és que això també passa amb els ciutadans de Catalunya fins al punt que si no es volen discutir les dues o més persones que dialoguen en aquell moment, callen i es guarden la seva opinió al respecte per evitar mals majors. I si no es fa així, ja la tenim   ” liada”  i la discussió ja está servida.

Això es el que han aconseguit tots els polítics, ¡ NO EN SALVO NI UN ! Tots han demostrat la seva poca “talla” i el seu poc “seny”. Uns per no veure el problema des de l’inici i no haver posat fil a l´agulla per no arribar a aquesta situació tan extrema, i els altres per voler iniciar el naixement d’un país per la força sense pensar en les conseqüències que a nivell espanyol això portaría,i també a nivell europeu ja que se´ls vol involucrar en aquest problema i crec que Europa no està per la “labor” i si no,temps al temps. Aquest continent no acostuma a mullar-se per ningú, sobre tot si això els reporta problemes de tipus econòmic ja que tots ells tenen el seu full de ruta molt clar.

En fi, el que han aconseguit tots els polítics d’aquest país en el que jo visc és dividir famílies, amics, companys… i que aquesta Catalunya que tant estimo s’hagi convertit en una “olla de cols” ja que cada un explica les coses a la seva conveniència, i per tant tots menteixen descaradament.

Aquesta es la trista conclusió que he arribat al veure tota aquesta “disbauxa”. Per tant,després de pensar-ho amb molta cura he decidit mantenir-me al marge d´ aquesta lamentable situació perquè el que tinc molt clar és que no vull ser manipulada ni adoctrinada per ningú.

ALUMNA.

Quant a alumna

Sóc una dona d'edat madura i amb la propera porta d'entrada a la jubilació que seguint el camí de la meva vida, m'he trobat amb un aparell anomenat ordinador i he vist com s'obria una porta immensa en la qual em connecto amb el món i a la vegada em dóna tot tipus d'informació amb una rapidessa increïble. Tinc una gran admiració per aquesta eina, però també em produeix un gran problema d'aprenentatge ja que em costa molt assimilar aquest món de "botons". Ja m'ho deia sempre una persona: "Deixa-ho córrer! Tot això dels botons no és per a tu!" Però com que jo sóc tossuda, ho he volgut intentar i de mica en mica vaig fent petites cosetes. Vull aclarir que puc fer aquestes cosetes perquè compto amb l'ajuda d'una noia que té la paciència d'orientar-me i ajudar-me a tirar endavant aquesta tasca. Cada cosa que m'ensenya, si me n'ensurto és una victòria. Això, m'ha animat a tenir aquest bloc a través del qual podré expressar opinions, alguna vivència o experiència que potser pugui ser útil per algú; en fi, tot sigui dit, també per distreure'm a mi mateixa ja que serà una tasca que intentaré fer el millor que pugui. Espero que el contingut d'aquest bloc no molesti a ningú ja que tot serà un reflex de la meva personalitat. alumna
Aquesta entrada ha esta publicada en català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>