SALVADOR ILLA

S’acosten les eleccions autonòmiques de Catalunya i les faran amb plena pandèmia del COVID-19 segons les enquestes el que té unes altes possibilitats es el ex-ministre de sanitat Salvador Illa, es veu que segons la població catalana es un d’ els més valorats ,jo la veritat no ho entenc com es pot valorar positivament el seu historial com a ministre de sanitat ja que el seu pas per aquet ministeri els resultats son pèssims.

A Espanya la mortalitat del COVID es de les mes altes d’ Europa i en quant a las decisions de tipus logístic en tenim un botó d’ mostra: si no recordo malament sobretot en la 1º ona el caos en quant a la compra de material mèdic, mascaretes, guants etc. va ser una autentica disbauxa, ja que grans quantitats d’ aquets materials no estaven homologats ni reunien les condicions correctes per el seu us, per tant crec que les pèrdues econòmiques devien ser brutals i a conseqüència d’ això tots els sanitaris no tenien els equipaments necessaris per fer la seva tasca amb la seguretat que requeria, repercutint naturalment en els malalts que anaven morin dia a dia.

Entre el ministre ILLA i el Sr. SIMON les preses de decisions eren tan diferents d’ un dia al altra que feien tornar a la gent que tinguéssim un cap com un timbal.

I també no s’ ha de oblidar quant el dia abans el Sr. ILLA va ser preguntat per els periodistes la seva possible candidatura a les eleccions com a president de la Generalitat ho va negar d’ manera rotunda i òbviament tot ja estava parlat i decidit perquè el endemà mateix es va fer públic de manera oficial, llavors aquet Sr. va mentir premeditadament a tota la població catalana…i despues vindrà a demanar el nostre vot ¡¡ es per pensar- o be !!

Amb aquet currículum no entenc com pot ser un dels preferits per els votants, si que es veu que es una persona seria, serena i educada ¡¡ faltaria mes !! es el mínim que es pot demanar en un polític, però crec que no es suficient per fer blanqueig de tota la seva gestió com a ministre ( que tot sigui dit ) en el seu comiat va manifestar que no s’ arrepentía d’ res del que havia fet al llarg del seu mandat, ment alegro molt per ell ( ja veig que te el ego fins a dalt de tot ).

Resumint només espero que la gent sàpiga pensar i analitzar les gestions, comportaments, ètica i maneres de tots els polítics que es presentaran a las eleccions i sàpiga’n gestionar bé el seu vot i tinguem ni que sigui en una cuota mínima d’ cordura un bon president que sàpiga i pugui encarrilar la nostra estimada i malmesa CATALUNYA.

ALUMNA.

 

Quant a alumna

Sóc una dona d'edat madura i amb la propera porta d'entrada a la jubilació que seguint el camí de la meva vida, m'he trobat amb un aparell anomenat ordinador i he vist com s'obria una porta immensa en la qual em connecto amb el món i a la vegada em dóna tot tipus d'informació amb una rapidessa increïble. Tinc una gran admiració per aquesta eina, però també em produeix un gran problema d'aprenentatge ja que em costa molt assimilar aquest món de "botons". Ja m'ho deia sempre una persona: "Deixa-ho córrer! Tot això dels botons no és per a tu!" Però com que jo sóc tossuda, ho he volgut intentar i de mica en mica vaig fent petites cosetes. Vull aclarir que puc fer aquestes cosetes perquè compto amb l'ajuda d'una noia que té la paciència d'orientar-me i ajudar-me a tirar endavant aquesta tasca. Cada cosa que m'ensenya, si me n'ensurto és una victòria. Això, m'ha animat a tenir aquest bloc a través del qual podré expressar opinions, alguna vivència o experiència que potser pugui ser útil per algú; en fi, tot sigui dit, també per distreure'm a mi mateixa ja que serà una tasca que intentaré fer el millor que pugui. Espero que el contingut d'aquest bloc no molesti a ningú ja que tot serà un reflex de la meva personalitat. alumna
Aquesta entrada ha esta publicada en català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>