LA ÈTICA D’ ALGUNS POLITICS

Què hem fet els ciutadans de CATALUNYA per tenir aquesta clase de politics ?. Jo pensava que la corrupció després de tot el que s’ ha descobert d’ uns anys cap aquí els politics que tenim en la actualitat a la GENERALITAT i que ens gobernen continuen per dir-ro suaument fent ” bajanades” .

Una prova evident és el que s’ ha sebut d’ aquet senador republicà exjutje i ara també exsenador, ja que ha dimitit. No sé si per gust  o per força) a traves dels coloquis o xerrades que realitzava en alguns llocs de la nostra terra. Si tot el que ha dit és fals, a mi hem resulta incomprensible donat que aquest senyor crec que té un CURRíCULUM intel-lectual impecable, per tant és obvi que sap pensar i quant s’ expressa no sembla pas cap persona atavalada i que no sap el que diu. Feta aquesta reflecció, jo penso: I si fos cert tot el que ha dit ? RENOI !! com queda una part de la classe política catalana. Per aixó tothom ha mirat de desmarcar-se d’ ell i treure-se’l del damunt, ja que aquest senyor ha dit més o menys i resumint  que alguns partits polítics han fet accions il-legals. Fets molt greus i que requereixen una investigaçió molt acurada als politics que siguin presumptament sospitosos.

Personalment crec que el més important de tot aquest fet és saber si aquest senyor ha dit la veritat o no. Si ha mentit, pobre d’ ell i si no és així pobres de nosaltres. No puc evitar pensar en quines mans està el nostre futur com a ciutadans.

El tema de la INDEPENDENCIA potser que ens ho pensem molt … i amb molta calma.

ALUMNA.

 

Quant a alumna

Sóc una dona d'edat madura i amb la propera porta d'entrada a la jubilació que seguint el camí de la meva vida, m'he trobat amb un aparell anomenat ordinador i he vist com s'obria una porta immensa en la qual em connecto amb el món i a la vegada em dóna tot tipus d'informació amb una rapidessa increïble. Tinc una gran admiració per aquesta eina, però també em produeix un gran problema d'aprenentatge ja que em costa molt assimilar aquest món de "botons". Ja m'ho deia sempre una persona: "Deixa-ho córrer! Tot això dels botons no és per a tu!" Però com que jo sóc tossuda, ho he volgut intentar i de mica en mica vaig fent petites cosetes. Vull aclarir que puc fer aquestes cosetes perquè compto amb l'ajuda d'una noia que té la paciència d'orientar-me i ajudar-me a tirar endavant aquesta tasca. Cada cosa que m'ensenya, si me n'ensurto és una victòria. Això, m'ha animat a tenir aquest bloc a través del qual podré expressar opinions, alguna vivència o experiència que potser pugui ser útil per algú; en fi, tot sigui dit, també per distreure'm a mi mateixa ja que serà una tasca que intentaré fer el millor que pugui. Espero que el contingut d'aquest bloc no molesti a ningú ja que tot serà un reflex de la meva personalitat. alumna
Aquesta entrada ha esta publicada en català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>