Comencem!!!

Benvolguts amics/gues:

Un any més estem a punt de començar la nostra particular temporada, aquest any amb alguna novetat, la primera serà aquest proper diumenge dia 8 de juny, anirem a Sant Magí de la Brufaganya amb motiu de l’aplec de la Rosa. La idea és pujar a l’ermita del nostre Patró a fer un parell de pilars i el que bonament puguem.

Pels que no heu estat mai en aquest lloc us el recomanem, doncs és un lloc que té el seu encant personal, i tot aquell que se senti Tarragoní no pot deixar de conèixer-lo.
L’ACTAC us ofereix la possibilitat de col•laborar amb nosaltres i de participar en un acte pel nostre Patró, lluny de les grans diades castelleres, seguicis i de les massificacions de gent. Aquest és un acte senzill, humil i que permet, tot i la festa, la tranquil•litat.

Acte seguit i passat aquest esdeveniment, a partir  del 9 de juliol i tots els dimecres a les vuit començarem els nostres assajos de cara al Passacarrers del mes d’agost, i ja estem treballant per l’acte solidari que realitzarem el mes de setembre.

Ens agradaria poder comptar amb tots vosaltres en tots els actes d’enguany.

Moltes Gràcies.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.