Tornem-hi!!!

Hola.
Per fi ja podem dirigir-nos a tots vosaltres amb noves notícies: l’ACTAC comença a rodar un any més, un any que esperem que sigui si més no com l’anterior.

Aquest any estem organitzant pel mes de setembre una marató solidària a favor de la lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Us anirem informant de tots el actes.

Ara el que toca és el començament dels assajos pel Pasacarrers casteller del 17 d’agost. Els dies d’assaig seran tots els dimecres a partir del dia 3 de juliol, a les 19:30h a la plaça de les Dames i vells.

Nosaltres no som ni volem ser cap alternativa a les colles castelleres, solament intentem posar els nostre granet de sorra per a participar a les festes de la nostra ciutat. És per això que us convidem a participar d’un acte en el qual el principal objectiu no és fer grans castells sinó passar-nos-ho d’allò més bé, en un bon ambient i en bona companyia. Us demanem que en feu la màxima difusió i porteu als vostres amics, coneguts, familiars, etc.

Us hi esperem!!! Et sents Tarragoní? Vols participar d’un acte dintre de les festes de Tarragona? Només has de deixar-te veure pel lloc d’assaig, i de la resta ens encarreguem nosaltres.

Vinga anima’t !!! A partir del 3 de juliol a les 19:30, plaça de les Dames i Vells.

Visca Tarragona!!!!

Força ACTAC!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.