Posicionament SEO a través del CND

Posicionament SEO a través del CND

El posicionament SEO o web  segons un consultor seo consisteix en els canvis proporcionats a un lloc web per tal que siguin visibles i apreciats positivament pels motors de cerca. Se centra en l’organització i etiquetatge correctament de cadascuna de les diferents informacions contingudes en l’espai web.

Els cercadors s’enfronten a la difícil tasca d’ordenar el flux informatiu del web i aquests han de correspondre amb les necessitats dels usuaris i el conjunt de llocs webs. Es fa complicat valorar la facilitat de col·locar el contingut de forma senzilla i útil. És per això que es complementa el posicionament SEO amb els CND (content delivery network), traduïts com a xarxes de distribució de contingut.

Un CND és un tipus d’infraestructura informàtica on s’entrellacen diferents dispositius distribuïts geogràficament en cridats data center, emmagatzemant part de la informació per després servir-la a l’usuari.El CND té algun avantatge?Aquestes xarxes tenen certs avantatges:

 Imprescindible per oferir un servei als usuaris a tot arreu del món.

 Accelera càrregues de les diferents pàgines.

 Optimitzen el rendiment de pàgines webs.

 Protegeix dades.

 Millora el posicionament dels llocs webs.

 Redueix el consum de banda ampla en molts països.

 Milloren la disponibilitat del servidor.

 Alleugen el trànsit del servidor.

 Es presenten com una barrera de seguretat contra atacs informàtics;

Després d’haver conegut els avantatges del CND coneixerem què pot aportar aquesta eina al posicionament SEO.

El convidem a que segueixi llegint aquest article on trobareu informació precisa i resaltante:

 Amplia la capacitat d’aquelles aplicacions webs que es donen en entorns col·laboratius o transferència d’arxius.

 Ofereix un servei molt més uniforme tot i saber que la seva localització geogràfica es troba llunyana al flux del servidor.

 Proporciona seguretat davant atacs que pretenguin desestabilitzar el servidor.

 Facilita el treball d’aplicacions que requereixin d’un ús intensiu de la memòria per a la descàrrega de contingut n aquestes xarxes de contingut.

 Ofereix una extensió de serveis memòria cau web.

 Millora l’experiència amb el servei de Wifi evitant problemes de connexióEls CND funcionen en tres passos, aparentment senzills, però a la vegada són molt complexos.1 °: L’usuari accedeix al contingut en qualsevol lloc del món2 °: Ocorre l’enviament d’informació a l’usuari i es dóna una comunicació entre la CND i els servidors d’allotjament3r En accedir un altre usuari el contingut es trobarà ràpidamentEl CND es presenta com un intermediari al moment de descarregar contingut.

 

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.