Novetats del Google assistant

Novetats de Google: Google Assistant

La tecnologia segueix avançant de manera eficaç; hi ha molta competència en el mercat, és per això que les plataformes han d’anar generant actualitzacions que li permetin a l’usuari agilitzar diferents processos. El dia d’avui de parlarem sobre Google Assistant.

Es presenta com una evolució de l’Android, Google Assistant és capaç de facilitar informació amb tan sols un petit so intel·ligible a través de la botzina.

Si bé és cert que hi ha altres plataformes que prèviament posseïen aquesta eina, com, per exemple, Siri en Apple i Cortana de Microsoft. Google Assistant posseeix certes particularitats.

Google Assistant pot retornar qualsevol resposta, tal com ho fa el cercador, amb tan sols fer una pregunta el cercador ofereix una resposta immediata. Des dades tan simples com la temperatura en un altre país com algun altre o dada complex. Amb tan sols pronuncia Ok, Google, el cercador s’activa.Què puc fer amb aquesta eina segons una experta en seo barcelona?

A continuació, identificarem tots els beneficis que posseeix Google Assistant:

 Controla dispositius intel·ligents.

 Accedeix a través de la veu a comptes personals: correus electrònics, calendaris, agendes, contactes, entre d’altres.

 Respostes als seus interrogants online.

 Activació d’una llista de reproducció.

 Executa recordatoris i temporitzadors.

 Enviar missatges i té la possibilitat de concretar cites.

 Llegeix els missatges rebuts.

 Accedeix a aplicacions del telèfon.

 Realitza traduccions.

 Permet que li sol·licitin diverses coses al mateix temps.

 Reconeix diferents tons de veu.

Si voleu saber si el seu dispositiu mòbil posseeix aquesta útil eina, només cal pronunciar Ok Google o deixar pressionat el botó d’inici del seu telèfon mòbil.

Sent aquest el punt d’inici, posteriorment s’ha d’iniciar l’assistent i des d’allà vostè podrà buscar tot el contingut que desitgi. Generalment abans de configurar qualsevol dispositiu es presenta aquesta aplicació perquè també sigui presa en compte i ajustada per l’usuari.     Hi ha uns requisits mínims que ha de tenir el seu Tablet o telèfon mòbil per a la utilització de Google Assistant

 Ha de tenir Android 5.0 o versions anteriors

 Google App versió 6.13 o una versió anterior

 Un GB de memòria Servei de Google Play

 Configura un idioma

Google ha anat actualitzant la seva plataforma és per això que cada dia abasta diferents idiomes permetent aconseguir espais cada vegada més llunyans i permetent a l’usuari viure l’experiència de comunicar-se en temps real amb una altra persona que pertanyi a la seva cultura o llengua.

Google Assistant maneja els següents idiomes: coreà, alemany, turc, holandès, hindi, àrab xinès (tradicional), coreà, espanyol, danès, francès, indonesi, anglès, italià, polonès, japonès, portuguès noruec, rus, suec, tailandès vietnamita .

Quant a velvet

consultora de marketing online a https://www.seowebconsultora.es i gerent de la agencia marketing digital http://mentedigital.es/
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.