Hola, WP!

Això, hola WP!! Tornem a ser al Traster però he fet unes petites reformes jejeje… Ja veurem quin futur té això del WordPress aquí a TINET. Aquest matí he estat xafardejant una miqueta per la nova interfície que Tinet posa a disposició dels blocaires. Pel que he pogut veure la tecnologia de WP ens ofereix un entorn de blocs una mica més flexible que l’anterior en el sentit que les opcions de configuració estan un pèl més desenvolupades. Per posar un exemple, podem triar de quina forma s’obren els enllaços quan els creem (en la mateixa finestra, en una altra pestanya…etc). Per contra, crec que en quant a visualització hi ha algunes mancances; tenim molt poques plantilles entre les que triar per l’aparença del nostre bloc, i la veritat és que no n’hi ha cap que m’acabi de convèncer. De totes formes ja us dic…només he tingut una primera presa de contacte. En fi, suposo que aviat TINET ens explicarà cóm podem integrar el bloc clàssic amb el nou entorn. De moment jo he ficat uns enllaços en cada un dels blocs que ens portaran del nou al vell i a la inversa. També diré que, donat el meu caràcter una mica cagadubtes, encara no he decidit si tancaré el bloc clàssic i donaré “rienda suelta” al WP, o passaré olímpicament del nou i continuaré amb el tradicional, o bé escriuré una mica en tots dos. Tampoc és que importi gaire ja que el que és popularitat, el meu bloc molta no en té XDDD, però en fi, per si algú se li acud passar-s’hi i fer una visiteta…

Salut Tinetaires!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Hola, WP!

  1. Hola, això és un comentari.
    Per a eliminar un comentari només heu d’iniciar una sessió i veure els comentaris de l’entrada, allí tindreu l’opció d’editar-los o de suprimir-los.

  2. TINETBlocs diu:

    Hola Jaume

    Esperem que el canvi et resulti positiu, seguim treballant per a que així sigui.

    Pel que fa a les plantilles, de moment son poques, però potents, ja que moltes d’elles admeten que hi facis modificacions per a canviar-les.

    Pots provar la plantilla constructor, i agafar algún dels disseny predeterminats, i després “tunejar-la” tant com vulguis, posant imatges de fons a la plana, posant el format a 3 columnes, canviant menús de llocs i moltes coses més.

    En breu anirem treient més articles al bloc de tinet per a que veieu com fer tot això.

    Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *