La Vall de Lord

       Aquells a qui ens agrada viatjar i descobrir bells paratges i no podem fer-ho, hem d’agraïr les publicacions turístiques. Quan les forces físiques minven i la butxaca també, veiem reduït el nostre horitzó a l’àmbit de rodalies. I sort en tenim també de les biblioteques públiques que ens posen a l’abast, sense cost econòmic, aquelles publicacions. No ens podem pas queixar; cal acceptar les limitacions que ens van caient.

       No fa gaire, en una de les meves visites habituals a una biblioteca pública, vaig poder descobrir una guia de turisme actiu sobre la Vall de Lord. Contempla la conca alta del riu Cardener i del seu afluent, el riu de Valls. Conté setze propostes explicades en un text amè i acompanyades de bones fotografies i mapes acurats. Excel.lent! Hi puc veure llocs encantadors i paisatges molt atractius.

       Ara que va arribant la calor ens veiem molt atrets pels paisatges humits, amb molta vegetació. Són refrescants! Una bona dosi d’imaginació també m’ajuda a fer-hi un viatge virtual. Allò però que se’m fa necessari i que la guia no m’ho pot donar és sentir la flaire de la muntanya, dels seus arbres i plantes, i la vibració de l’aire i dels sons naturals en la pell.

       La importància dels sentits!

st. martí de la corriu

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *