El racó del sibarita


El Terrat

Tarragona — Publicat per cfallada @ 19:23

El Terrat ens ofereix una cuina mediterrània d'autor i de mercat. Ens agraden els seus plats per la senzillesa i profunditat que ens ofereixen. La presentació és molt acurada i el local és acollidor.

El menú de migdia té molt bona relació preu-qualitat, i el tracte és agradable. Estem parlant d'uns 14/15€ (menú) i 30/40€ la carta.

 

C/Pont D'Icart 19
Tarragona
977278485



Xamfrà del Fòrum (XDF)

General, Tarragona — Publicat per cfallada @ 19:17

XDF és un restaurant amb una cuina el·laborada i equilibrada amb molt bona relació qualitat-preu. Disposa d'un menú que tries de la carta (hi ha moltes opcions...) amb un preu fix, però hi ha plats que tenen un suplement. El preu del menú del migdia, aproximadament, és d'uns 15 €, en la línia del restaurant El Terrat, molt correcte.

L'únic problema que hi hem detectat és que no hi ha hagut canvis a la carta durant molt de temps, tot i que ara ens han comunicat que tenen una nova carta d'estiu.

Ens agrada molt el disseny minimalista i la distribució del local. El tracte és correcte i els serveis ('lavabos'), dignes de menció. 

Us recomanem que visiteu la seva pàgina web, molt complerta i interessant.(http://www.xdfrestaurant.com/)

tel: 977247116



La Morera

Salou — Publicat per cfallada @ 19:06

A la Morera hi trobareu un menjar molt el·laborat, sofisticat i fet amb molta creativitat. La primera vegada que hi vam anar ens va sorprendre i ens va delectar. En canvi, la segona vegada vam notar tanta barreja de sabors, que no sabíem què menjàvem. La qualitat es mantenia però s'arribava a un barroquisme que deslluïa la primera impressió.

Pel que fa al preu, estem parlant d'alta cuina i d'uns 55-60€ per persona. El porten un matrimoni, el Pablo i l'Esther. El Pablo és el que s'ocupa de cuinar. El tracte és amable. És un restaurant petitó amb unes 7 ó 8 taules. Per tant, sempre val més reservar. En aquest sí que s'hi permet fumar, però pels no fumadors, podeu demanar que us posin a les taules de l'entrada, que queden bastant separades de la resta, que estan en una altra sala.

 

Calle Berenguer de Palou, 10  (http://moreradepabloiesther.restaurantesok.com)
43480 Salou - Tarragona
tel. 977385763



Restaurant Acuamar

General — Publicat per cfallada @ 18:52

El Restaurant Acuamar es troba a Cambrils, davant del port. Hi podeu menjar mariscades, peix fresc de Cambrils i arrossos. Us recomanem els calamarsons amb salsa de porros, que vam trobar deliciosos.

La relació qualitat-preu és molt bona. El servei és ràpid i eficient (van per feina...). Us recomanem que demaneu taula amb una setmana d'antel·lació perquè sempre està molt ple. Ah, i no s'hi pot fumar...

 

C/Consolat de Mar 66 (http://www.acuamar.com/)
Cambrils
Tel: 977360559


Powered by LifeType