CENT DIES DE GOVERN MUNICIPAL -PLENARI DEL 27 DE SETEMBRE 2007

Publicat per mcanela | 1 Oct, 2007

Com passa el temps, ja s’han complert els 100 dies de govern municipal, termini de cortesia per esperar que els regidors es posin al dia dels temes pendents i comencin a perfilar les seves línies d’actuació.

 

Al Pla, pel que hem comprovat al plenari del 27, els regidors estan encara lluny de saber on s’han posat, especialment la regidora de Cultura i el de Urbanisme. Els que tindrien que ser dos pilars de l’equip de govern.

 

El regidor de Urbanisme no està ni al corrent de molts dels temes pendents, segur que l’Alcalde no l’ha posat (ni ho farà) al corrent de res més que les anècdotes que els hi vulgui fer creure així és compleix la seva manera d’actuar, en solitari i prenen les decisions a porta tancada. Els regidors només serveixen per dir que sí, cremar-los i a la propera ja en buscarem uns altres.

 

Es curiós que fent un anàlisi dels regidors que ha tingut el Mateu Montserrat li han durat ben poc, així com el grup polític que ha representat, cada mandat un primer la FIC, després Independents Units, ara Convergència i Unió.

 

En cap moment tampoc ell com Alcalde i coneixedor dels “enredos” i “compromisos” urbanístics va intervenir en lloc del seu regidor a fi de no deixar al Miquel Manresa en tan lamentable situació. No ho va fer en cap moment fins que jo m’hi vaig dirigir. Em sabia greu deixar al regidor tan desacreditat.

 

Les preguntes eren les normals per l’ocasió.

1)     Com estan els temes pendents de l’anterior mandat?

2)     Donat que el mal creixement urbanístic va ser molt qüestionat l’anterior mandat voldríem que ens exposes breument les seves línies i els seus objectius: Quin és el Pla que vol?

 

Donçs res de res, els temes pendents vaig tenir que dir-li quins eren i constatar que només en sabia l’anècdota de cada ú, del fons res. La informació és propietat particular de l’Alcalde. I tampoc ens va exposar cap idea ni cap línia pel futur. Si no s’espavila malament ho tenim tots plegats.

 

El Mateu tampoc va ajudar la regidora de Cultura Lourdes Sarrà, quan el d’ERC se li va abraonar per passar-li desapercebuda la organització de la Festa Commemorativa dels Fets de 1642.

L’assumpte era que als pressupostos de 2007 es va consignar partida per organitzar aquesta Festa l’Ajuntament i la nova regidora no va recordar-se'n de fer-ho. La regidora encara els hi deia que tenien que haver-li fet memòria.

 

Peró el que ha mí em va quedar es que l’alcalde estava tant passiu deixant a la pobra senyora defensar-se com podía i ell res de res.

 

Seguirem esperant donçs a veure si poden ells sols treure el perqué de tot plegat de les seves regidories.

Fins aviat¡