AMB MES FORÇA QUE MAI!

Publicat per mcanela | 16 Jun, 2007

Hola a tots!

Ja hi som un altra vegada. Avui a les dotze del migdia hem pres possessió del càrrec a l'Ajuntament del Pla.

Que patètic! L'alcalde en lloc de dir prometo per la meva conciència, ha dit prometo per la meva conseqüència, a més el grup de CIU ni tan sols ha presentat candidatura. Però és igual, han guanyat, sí senyor, se'ls hi reconeix el triomf. A part del "Pla profund" van votar molta gent a la qual no vamtenir ni l'oportunitat d'adreçar-nos-hi, ja que ni els coneixiem. La majoria viuen disseminats per aquests mons de Dèu: Baiona, Torre del Pitxu, El Vedat, Gambada etc. en zones rústiques sense els serveis per viure dignament. Tan de bo que el seu vot serveixi perquè els hi arreglin els seus problemes.

Bé, ja ens hem llepat prou les ferides. Però que quedi clar que no ENS RENDIM seguirem treballant més que mai i encara que els de sempre no ho vulguin estarem a l'Ajuntament per a qui li faci falta i li convingui. Defensarem els interessos de la majoria i això ja és imparable ens tornarem a presentar d'aqui quatre anys i sempre. Recorda el que et dic: el PSC del Pla no es rendeix.

Gràcies pel vostre vot i el vostre suport. Seguidament us redacto el discurs de Constitució de l'Ajuntament, pronunciat avui al migdia. Una abraçada comptem amb vosaltres, ens espererem quatre anys engrescadors.

DISCURS DE PRESA DE POSSESSIÓ DELS CÀRRECS DE REGIDORS I NOMENAMENT D'ALCALDE.

"Bon dia,

En primer lloc vull expressar en nom propi, de l'Agrupació local del PSC i del partit que represento la nostra més respectuosa felicitació a l'Alcalde electe Sr. Mateu Montserrat.

En l'explicació de la nostra abstenció a la elecció d'Alcalde i a la no presentació de Candidata a Alcaldessa en aquest plenari constituent, vull dir-vos que en l'objectiu de la candidatura del PSC no era prioritari l'obtenció només de l'Alcaldia, motius professionals i personals ens ho feien molt difícil. Ara bé el nostre objectiu principal alhora de presentar-nos a les eleccions municipals era bàsicament  intentar formar part de l'equip de govern, per poder defensar els nostres principis i portar a terme el nostre programa electoral PEL PLA QUE VOLEM.

Aquesta circumstància com ja heu vist no s'ha donat i ara és l'obigació del grup majoritari de regir els destins dels planencs i planenques durant aquests quatre anys. Nosaltres des de l'oposició vetllarem pel bon govern del municipi, denunciarem qualsevol vulneració de la llei i tot allò que no s'ajusti a dret, el menysteniment dels principis democràtics així com impedirem que ningú s'aprofiti del seu càrrec. Us avanço el nostre compromís que exercirem amb més ànim que mai per treballar amb la mateixa fermesa i constància que com a grup municipal ja ens caracteritza.

També, si m'ho permeten no vull deixar passar l'ocasió sensa donar la benvinguda a la meva nova companya de grup l'Elisabeth Baldor estic segur que serà una excel.lent regidora i també vull lamentar profundament no haver tret el tercer regidor, com era el nostre objectiu, i que s'hagi quedat fora del consistori el Ramon Solé fidel company meu fins ara, un molt bon regidor i peça imprescindible pel grup del PSC. Ho sento molt Ramon.

Aprofito des d'aquí també per agraïr públicament el vot de les persones que han confiat en nosaltres i alhora donar-los un alé d'esperança a ells i a tots els 844 que no volen el govern que avui ens representa.

Som molts els que creiem que el Pla ha de canviar de rumb, deixar-se de paternalismes i servilismes i posar ja en marxa el Pla del futur sense personalismes ni regidors "comparses", amb equips de gent preparada per fer del Pla un poble amb bons serveis i amb millor qualitat de vida, un poble per viure i conviure.

Gràcies a tots i totes per la vostra assistència i el vostre suport."

 

Maite Canela  - Regidora electa de l'Ajuntament del Pla de Santa Maria