Pastant fang


D'un tema a l'altre

General — Publicat per mdcasas @ 11:46

Em va sorprendre el fet de trobar fotos antigues de nus femenins rodant pels blocs, just quan acabava de comprar el llibre “Desnudos EROTICOS del pasado” de William C. Taylor.

També n’he trobat diversos de nus actuals pels blocs, però també femenins.

Em vaig decidir a buscar per internet imatges de nus masculins, preferentment antigues i vaig fer cap al Museu de l’Eròtica de Barcelona. Aquí és quan es produeix el canvi de tema.

El museu es diu com he escrit Museu de l’eròtica de Barcelona, però ... coions! la web només t’ofereix informació amb Espanyol, Deutsch o English.

Després d’un moment de sorpresa, que coi sorpresa, emprenyamenta directament, faig com tota bona catalana, m’empasso l’enuig i entro igualment. Començo a llegir les opcions de la capçalera i em trobo: Filosofía (bé, encara entenc l’espanyol); Galería (em reforça la convicció que encara entenc la llengua en la que em van escolaritzar, que educar-me ho van fer en català a casa); segueixo i em trobo News (ui, news?); Location (ai carai, quin espanyol més estrany); Links (ves, ves, hauré de cultivar més la meva cultura filològica castellana, que tot s’ha de dir, tampoc és molt elevada); i finalment trobo Guestbook (no se, no se, però juraria que és anglès tot això, però com que d’anglès no en sé aquesta darrera em sona a alemany i tot, que tampoc en sé)

Tot és vàlid? La meva tendència natural creia que era pensar que sí, que tot s’hi val. Però potser em faig vella i intransigent, em molesta que no parlin en la meva llengua quan es pot fer sense cap mena de dificultat i m’he adonat que també em molesta que s’utilitzin paraules alienes a un idioma, encara que no sigui el meu, quan hi ha traduccions perfectes per elles i sobretot, sobretot, em molesten errors com els que m’he trobat en altres pàgines: hoficina (si si, hoficina) o veyeza (VEYEZAAAAAAAAA!!!!!!!) jajajaja, val més riure. No us poso l’enllaç a aquesta darrera pàgina, no vull pensar que et poden enviar si compres alguna cosa allí. Jo sempre vetllo per la seguretat dels que m’estimo.

Espero ser durament castigada quan em trobeu algun error, que no costa massa, la veritat, però jo no em dedico a fer webs, jo pasto fang. Serveix l’excusa?

I ara us deixo amb una altra "pasterada" de les meves.


Powered by LifeType