Adriano Tarraconense

S'ACABA EL 2005??

arpi | 29 Diciembre, 2005 14:17

És evident que s'acaba l'any, al menys així ho indica el calendari, el que no està tant clar és el que passarà l'any vinent, es a dir, d'aquí dos dies.

Tenim pendent el famós Estatut de Catalunya, l'OPA de Gas Natural, un Tripartit que en un grapat de mesos no ha aprovat ni una llei per Catalunya, i un Govern a Espanya que està pendent de les coalicions i els acords puntuals amb els diversos paritts.

Tots esperem quins seran els resultats del boicot als productes catalans, suposo que el Nadal (amb tot el consumisme que comporta) serà un bon indicador de com han anat les coses...

En fí, per a mí a part del sopar i la festeta del dia 31 de desembre tot continuarà igual, les factures del telèfon, la llum, el gas, la hipoteca tindran el seu perceptiu "increment revolucionari", gràcies a deu continuaré treballant al mateix lloc, però amb un contracte que només em garanteix feina per 22 mesos, la meva dona continuarà emprenyant-se amb mí pels temes domèstics i quotidians, en fí que si no fos pel concert d'any nou de Viena, els salts d'esquí i la ressaca, per mi seria un dia més, en canvi serà un any més.

I es que el temps és relatiu.

Que tingueu els que ho llegiu una bona i entrada i sortida d'any.

¡Feliz 2006!! y los que fumais os Jodeis!!!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb